'BOBAN JE MOJ IDOL I OTAC': / Modrić otvorio dušu Talijanima pa morao odgovarati na neka vrlo škakljiva pitanja

Image
Foto: Profimedia

Prognozirao je Modrić i tko će ove sezone dobro kotirati u Ligi prvaka

15.6.2020.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pokazao je u jučerašnjoj utakmici Real Madrida da je s gotovo 35 godina na leđima još uvijek legitiman član udarne Zidaneove postave.

Luka je dao intervju za slavni talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport u kojem je pričao o mogućnostima da pređe u neki od talijanskih klubova, posebice Milan. Tema je, dakako, bio i Zvonimir Boban o kojem je Luka govorio biranim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Boban je moj idol i nogometni otac. Kad sam bio mlađi, donio mi je crveno-crni dres. Htio sam biti nogometaš Milana, ali karijera mi se odigrala drugačije. Znate, kad dođete u Real, teško je i pomisliti da biste mogli otići negdje drugdje. Da stvari nisu tekle dobro u Madridu, definitivno bih se vidio u nekom klubu u Italiji, ali, iskreno, Real je prioritet“, objasnio je Modrić te odgovorio na Škakljivo pitanje o „onom“ penalu iz utakmice Reala i Juventusa u Ligi prvaka.

„Uvijek sam govorio da je to penal za mene. Lucasa Vazqueza su gurnuli. Vidio sam slične situacije i jasno mi je da je bilo protestiranja. Ne bi trebalo biti razlike u suđenju penala u 30. i 90. minuti utakmice“, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČAK I KADA POBJEĐUJU, MODRIĆ IM NE VALJA: /

Real razbio davljenika, a ugledna Marca opet raspalila po Vatrenom

Image
ČAK I KADA POBJEĐUJU, MODRIĆ IM NE VALJA: /

Real razbio davljenika, a ugledna Marca opet raspalila po Vatrenom

'Uvijek sam volio Tottija, Del Piera i Pirla'

Prognozirao je Modrić i tko će ove sezone dobro kotirati u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U Ligi prvaka ove sezone mislim da će PSG biti jako dobar, a jasno je da će dobri biti i Barcelona i Bayern. Pazite na Atletico Madrid. Također, među favoritima smo mi i Manchester City. A u Italiji je Juventus favorit, iako bi za natjecanje možda bilo bolje da osvoji Lazio ili Inter“, rekao je Luka te naveo neke od igrača iz talijanske lige koji su ga se najviše dojmili.

„Uvijek sam volio Tottija, Del Piera i Pirla. A danas ima mladića koji puno obećavaju. Zaniolo je čisti talent, Sensi je jako zanimljiv igrač. Sviđa mi se Insigne, Papu Gomez, Ribery i Bennacer“, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo