BOBAN I MALDINI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA REBIĆA: / Prije mjesec dana htjeli su ga vratiti u Njemačku, a gledajte što sada rade

Image
Foto: Profimedia

Rebić je bio, takoreći, panična kupovina Milana prošloga ljeta

18.2.2020.
19:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac jedinog pogotka kojim je Milan na svom terenu svladao Torino sa 1-0 (1-0) u posljednjoj utakmici 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Rebić je u 25. minuti uputio precizan prizemni udarac sa 10-ak metara nakon dodavanja Castilleja koji je probio desni bok.

To je peti prvenstveni Rebićev pogodak ove sezone, a sve je postigao u posljednjih mjesec dana. Rebićev povratak u formu nagnao je glavne operativce Milana, Zvonimira Bobana i Paola Maldinija, da razmisle o prijevremenom otkupu ugovora hrvatskog reprezentativca. Rebić je bio, takoreći, panična kupovina Milana prošloga ljeta i doveden je na posudbu s pravom otkupa, a u suprotnom smjeru poslan je Andre Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 17, 2020, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 499197399, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Žele ga odmah

No, Maldini i Boban sada žele otkupiti Rebića nakon samo pola godine, a o tome je progovorio Eintrachtov direktor Bruno Hubner za njemački Kicker.

"Nismo imali vremena tada postaviti opcije kupnje. Transferi se mogu odvojiti svaki zasebno. Kako je transfer završen nekoliko minuta prije kraja roka, nismo imali vremena dogovoriti bilo kakvu postavljenu opciju ili konkretnu cifru. Obje transakcije su obavljene vrlo brzo. Na početku smo povezali obje posudbe, no možemo ih razdvojiti", izjavio je Hubner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko to znači kako će se dogovor ovih dvaju klubova promijeniti, odnosno da će se razdvojiti posudba Silve i Vatrenog i kako će Rebić, vrlo vjerojatno uskoro, potpisati ugovor s Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo