BOBAN DOBIO TUŽBU PROTIV MILANA: / Talijani objavili koliko mu Rossoneri moraju platiti zbog otkaza

Image

Bivši Vatreni morao je početkom godine napustiti klub

30.12.2020.
15:14
VOYO logo

Tužba koju je legendarni hrvatski kapetan ZvonimirBoban podnio protiv Milana nakon što je dobio otkaz dobila je svoj epilog. Kako javlja Gazzetta dello Sport sud je donio odluku prema kojoj će talijanski velikan morati platiti 5,3 milijuna eura odštete. Presuda još nije konačna jer klub ima pravo žalbe.

Boban je dobio otkaz nakon što je javno napao izvršnog direktora Ivana Gazidisa da mu je radio iza leđa na dovođenju njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, rekao je Boban nakon čega je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub zahvaljuje Zvonimiru na pruženoj usluzi u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku treneru Stefanu Pioliju i njegovoj momčadi i s optimizmom gledamo prema sljedećim utakmicama u ovoj sezoni. Klupska ambicija ostaje da se vratimo u razinu europskog nogometa, istovremeno ulažući u momčad u skladu s UEFA-inim financijskim fair-playom”, stajalo je u priopćenju kluba.

“Hvala Zvoni na njegovom trudu u proteklih devet mjeseci. Želimo mu svako dobro u njegovom budućem radu. Sada se okrećemo nogometu. Također, podrška treneru Pioliju i njegovom stožeru jer rade izuzetan posao povećavajući performanse momčadi svakog dana. Zato imaju našu punu podršku”, poručio mu je tada Ivan Gazidis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo