BOBAN CILJA VISOKO: / Čelni čovjek Fife želi hrvatsku legendu u svom stožeru?

Image
Foto: Fifa.com

Novoizabrani predsjednik Fife Gianni Infantino po prvi puta je u novoj ulozi posjetio Rusiju, zemlju koja će 2018. ugostiti najbolje reprezentacije svijeta.

20.4.2016.
11:55
Fifa.com
VOYO logo

Razlog posjeta je sagleadvanja stanja na gradilištima novih stadiona na kojima će se igrati utakmice Svjetskog prvenstva. Zanimljivo je pri tome da je s njim u društvu na ovom putovanju bio i legendarni kapetan Vatrenih ZvonimirBoban.

U pratnji predsjednika

"Osvajač brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. nalazi se u pratnji predsjednika Fife u posjetu Rusiji i Kataru", piše na službenoj stranici Međunarodne nogometne federacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Bobanova uloga nije razjašnjena, ruski mediji pišu da je umirovljeni nogometaš s Infantinom na putu u ulozi savjetnika Fife za nogometna pitanja. Boban je, inače, bio i gost Giannija Infantina 29. veljače, samo tri dana nakon što je izabran za predsjednika Fife, u skupini od nekoliko nogometnih veterana koji su odigrali revijalni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOBAN TRAŽI NOVI SMJER: /

'Nogomet treba izvući iz močvare'

Image
BOBAN TRAŽI NOVI SMJER: /

'Nogomet treba izvući iz močvare'

Revijalni turnir

Tu se još našao i DarioŠimić te legende poput Luisa Figa, Paola Maldinija, Clarencea Seedorfa i drugih. S obzirom da je nakon velike korupcijske afere prošle godine jasno da se Fifa mora korjenito promijeniti Infantino će se prema svemu sudeći pri tome posavjetovati s nogometašima neokaljanog ugleda koji su znatno obilježili ovaj sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Fife je, inače, izrazio zadovoljstvo viđenim u Rusiji te je izjavio kako smatra da će Svjetsko prvenstvo 2018. biti najbolje u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su svjesni da se još puno toga mora napraviti ali iz sve ga što sam vidio uvjeren sam da će sve biti sjajno", poručio je Švicarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo