BLOKIRAN MANDŽUKIĆEV KATARSKI TRANSFER: / Otkriveno koji su razlozi zbog kojih hrvatski napadač ne može otići

Image
Foto: Profimedia

Kako javlja Sportmediaset, dva su razloga zbog kojih je Mandžukićev potencijalni transfer u Katar blokiran. Ili bar stavljen na čekanje

17.9.2019.
16:38
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić uskoro bi trebao napustiti Torino. Nakon četiri godine u kojima je osvojio brojne naslove prvaka stigao je kraj njegovu boravku u Juventusu, no nikako da se konačno potvrdi taj transfer.

Maurizio Sarri ga je definitivno otpisao, a sportski direktor Fabio Paratici potvrdio je glasine prema kojima mu katarska Al-Gharafa spremna ponuditi šest milijuna eura po sezoni, dok bi klubu pripalo deset milijuna. U utrku za Mandžukića uključio se i katarski klub Al-Rayyan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali veliko je pitanje hoće li uopće biti pobjednika te utrke. Kako javlja Sportmediaset, dva su razloga zbog kojih je Mandžukićev potencijalni transfer u Katar blokiran. Ili bar stavljen na čekanje.

Image
SRBI ŠOKIRANI ODLUKOM NIKE KOVAČA UOČI CRVENE ZVEZDE: /

Hrvatski stručnjak napravio nezamislivo i iznenadio sve

Image
SRBI ŠOKIRANI ODLUKOM NIKE KOVAČA UOČI CRVENE ZVEZDE: /

Hrvatski stručnjak napravio nezamislivo i iznenadio sve

Oba su vezana, naravno, za financije. Spomenuti iznos transfera od 10 milijuna eura Katarcima je navodno previsok, iako vlada mišljenje da oni šalju bianco čekove kad kupuju svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi razlog je obećana plaća. od šest milijuna eura. Mandžo sad zarađuje 5,5 milijuna eura u Juventusu i neće pristati na transfer bez povećanja te svote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači se opraštaju od ratnika

Navijači se već nekoliko dana opraštaju od svog ratnika kojeg obožavaju jer je pokazao i dokazao da je veliki profesionalac, spreman podnijeti i žrtvu na račun svoje igre, golova, samo kako bi bio od koristi kluba, na radost navijača. Twitter je od preplavljen dirljivim porukama.

“Hvala ti Mandžo za svu borbenost i strast koju si nam dao u dresu voljenog kluba. Tvoji pogoci protiv Reala budili su nadu u svakom navijaču Juventusa diljem svijeta. Da su ostali igrači dali samo pola onoga što si ti dao, možda nam Liga prvaka ne bi izmaknula iz ruku. Ponosan sam na tebe!”, stoji u komentaru jednog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo