BLIŽI SE RASTANAK: / Real izvjesio cijenu za Cristiana Ronalda

Image

Kažu da je sedma godina braka nakritičnija, a upravo se to događa u slučaju Real Madrida i Cristiana Ronalda.

6.4.2016.
10:12
VOYO logo

Real je spreman prodati Portugalca za 60 milijuna eura, što se čini "prava sitnica" s obzirom da je riječ o ponajboljem svjetskom napadaču.

Razumna cijena

Svota od 50 milijuna eura više nije premala ni za igrače poput Raheema Sterlinga i Kevina de Bruynea. Sterlinga je Liverpool doveo za 49, a De Bruynea Manchester City za 55 milijuna eura. A to su igrači koji, uz dužno poštovanje, ipak ne mogu stati s Ronaldom u istu rečenicu. Nedavno je i kineski Jiangsu za Alexa Teixeiru platio Šahtaru 50 miljuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se 60 milijuna za Ronalda, čak i ako se radi o "početnoj cijeni", čini sasvim razumnim zahtjevom, iako je portugalski napadač u 32. godini i prolazi je svoj igrački zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United favorit za Ronaldov dolazak

Ronaldu ugovor s kraljevskim klubom traje do 2018. godine, a favorit za njegovo dovođenje je Manchester United, gdje se Cristiano i proslavio. Prema SkySportsu igrač je spreman za povratak na Old Trafford za godišnju plaću od 20 do 25 milijuna eura.

Postao najbolji strijelac u povijesti Reala

Ronaldo je stigao u Real 2009. godine za tada rekordnih 94 milijuna eura. Takav transfer ostvario je kasnije još jedino Gareth Bale kojega je Real doveo iz Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sedam sezona na Santiago Bernabeuu postao je najbolji strijelac u povijesti kluba, nadmašivši Raula koji je posigao 323 pogodaka u povijesti 'kraljevskog kluba'. Trenučatno je na 339 golova postignutih u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo