BJELICA ZAPALIO NAVIJAČE UOČI NAJVAŽNIJE UTAKMICE U NOVIJOJ POVIJESTI KLUBA: / 'Znate, imam jedan problem...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Znate, imam taj problem, volim pobjeđivati. To znaju i moji dečki'

7.11.2018.
18:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama sutra s početkom u 21 sat igra utakmicu 4. kola skupine D Europa lige protiv Spartaka iz Trnave. Bit će to najvažnija utakmica u novijoj povijesti kluba jer bi Dinamo s jednim bodom inapokon osigurao proljeće u Europi.

DINAMO ORGANIZIRA JAVNO GLEDANJE UTAKMICE:

S maksimalnih 9 bodova uz gol razliku 9-2 prvi u skupini D

U prve tri utakmice u grupi upisali su sve tri pobjede i s maksimalnih 9 bodova i sjajnom gol razlikom 9-2 suvereno drže prvo mjesto. Sa 4-1 su srušili turski Fenerbahče na Maksimiru, Anderlecht je u Belgiji pao s 2-0, a Spartak u Slovačkoj s 2-1. Kontroliraju svoju sudbinu te ispunjeni Maksimir će ih bodriti u povijesnom pohodu na ono što modri navijački put čeka eć 48 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznica nema već pet dana, zbog navale se srušio i internetski sustav prodaje karata, dojma smo kako svi živi u gradu žele ići na utakmicu. Preko 20 tisuća ljudi, a bilo bi ih i više da Sjever nije zatvoren zbog kazne, bit će uz Dinamo koji će loviti prvo europsko proljeće nakon gotovo pola stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

BJELICA SAM KONTROLIRA SVOJU SUDBINU: Neka ovo bude najava potvrde modrog proljeća u Europi

Image

BJELICA SAM KONTROLIRA SVOJU SUDBINU: Neka ovo bude najava potvrde modrog proljeća u Europi

MODRA GROZNICA: Navijači spavali u Maksimiru, satima čekaju u redu za karte, razmišlja se i o potezu kakav još nije viđen u gradu

'Očekujem da će povijesne utakmice biti na proljeće'

"Pritisak? Očekujem da će povijesne utakmice biti na proljeće. Mislim da sam time sve rekao. Pritisak je uvijek tu, prije svake utakmice, protiv Zeline, Osijeka i Trnave. Ali stvaramo ga sami jer želimo biti najbolji", rekao je Nenad Bjelica u srijedu poslijepodne na presici u Maksimiru, posljednjoj uoči Spartaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opušteni smo, znamo što treba, nema tu nekih posebnih taktičko-tehničkih stvari za Spartak. Ne želim opterećivati igrače s tim stvarima. Nemamo ni vremena za to. Svi znamo što treba, imamo tri pobjede u tri utakmice. Najvažnije je da ovu atmosferu održimo, da održavamo ovu klimu, da smo opušteni prije utakmice, a agresivni kad počne", dodaje Bjelica čije riječi prevosi 24 sata.

O bodu nitko u plavom taboru ne razmišlja

Remijem u Maksimiru protiv Spartaka, Dinamo bi imao dva kola prije kraja šest bodova više od barem dva suparnika, što znači da bi samo luda teorija i krug od tri momčadi s deset bodova, uz negativnu gol-razliku, mogao izbaciti plave, ističe 24 sata. No o bodu nitko u plavom taboru ne razmišlja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I bod bi nam mogao biti dosta za europsko proljeće? Uopće ne razmišljam o tome. Znate, imam taj problem, volim pobjeđivati. To znaju i moji dečki. Imam pobjednički mentalitet koji sam prenio na igrače, oni su super prihvatili sve moje ideje, sjajna su momčad, druže se na terenu i izvan njega i to je naša snaga. Nema nikakvih kalkulacija, samo pobjeda nam je u glavama", istaknuo je Bjelica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo