BJELICA UOČI HAJDUKA MORAO ODGOVORITI NA NEUGODNO PITANJE: / 'Ja nisam takav tip i zato dođe do rastanka s nekim klubovima'

Image
Foto: Screenshot

Bjelica je primio i čestitke za 500. utakmicu u karijeri, u kojoj je već promijenio osam klubova, a to je i sam objasnio

14.4.2021.
13:10
Screenshot
VOYO logo

U petak nas na HNL programu čeka prava poslastica. U 20:30 na Poljudu se sastaju Hajduk i Osijek. Uoči utakmice pred medije je stao trener Osijeka Nenad Bjelica,

Osijek i Bjelica imaju šampionske ambicije, no dolaze u goste Hajduku koji u zadnjih osam kola ne zna za poraz. Osijek stiže u Split nakon remija u Koprivnici protiv Slaven Belupa, dok je Hajduk također nedavno remizirao protiv Slavena, ali kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Maksimum trenera su tri sezone'

"U Koprivnici smo se odlučili za Miereza i Santinija jer smo mislili da ćemo centaršutevima napasti njihove stopere, ali do centaršuteva nije došlo. Protiv Hajduka će biti drugačija utakmica i napravit ćemo neke promjene u napadu“, rekao je Bjelica pa se osvrnuo na Hajdukovu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ćemo s našom igrom. Hajduk je dobar, ali nećemo se mi njima prilagođavati. Hajduk se stabilizirao i doveo tri velika pojačanja. Opasniji su i stabilniji, ali mislim da ćemo uspjeti biti bolji od Hajduka. Livaja je izuzetno nepredvidiv, u odličnoj je formi i daje dimenziju više hajdukovoj igri. Morat ćemo biti fokusirani, ali ne samo na njega, nego na sve napadače Hajduka.", rekao je Bjelica.

Image
NENAD BJELICA SE OBRAČUNAO S NOVINARIMA PA IZNIO BOMBASTIČNE INFORMACIJE: /

'Pišite malo o njima, a ne o meni...'

Image
NENAD BJELICA SE OBRAČUNAO S NOVINARIMA PA IZNIO BOMBASTIČNE INFORMACIJE: /

'Pišite malo o njima, a ne o meni...'

Bjelica je primio i čestitke za 500. utakmicu u karijeri, u kojoj je već promijenio osam klubova, a to je i sam objasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ima veze s mojim karakterom. Ja nisam tip koji živi od svoje velike motivacije. Padne mi ta motivacija i energija nakon nekog vremena pa onda dođe do ovakvog ili onakvog rastanka s određenim klubovima. Maksimum za jednog trenera je tri sezone u jednom klubu. Ja sam najduže bio u Wolfsbergeru i onda sam osjetio da je vrijeme za rastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo