BJELICA UOČI DINAMA NAJAVIO JOŠ POKOJI TRANSFER PA SE OSVRNUO NA STANJE U HNL-U: / 'Njihovo udruživanje nas motivira'

Image
Foto: Screenshot

Najavio je i da je moguće da se dogodi još pokoji transfer do kraja prijelaznog roka

12.2.2021.
11:36
Screenshot
VOYO logo

Kakav derbi nas čeka u subotu. Dvije momčadi sa samog vrha HNL ljestvice – Dinamo i Osijek – borit će se za prvo mjesto u Maksimiru.

Za Nenada Bjelicu ova je utakmica posebna jer može svoju bivši momčad ostaviti iza sebe na ljestvici i tako Osijek gurnuti u prvi plan za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Bjelica je uoči susreta stao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje u svlačionici je sjajno nakon pobjeda, imamo problema s ozlijeđenima, Topčagić je u ponedjeljak operiran, a Ndockyt i Grezda nisu na raspolaganju, traje još njihov oporavak. Jurčević i Žaper imaju mišićnih problema, tako da oni najvjerojatnije neće biti spremni za nastup. Radujemo se utakmici i jedva čekamo dati sve od sebe", započeo je trener Osijeka.

"Treba nam puno discipline i agresivnosti da pobijedimo Dinamo, velika volje koja neće izostati i 11 raspoloženih igrača na terenu. Igramo protiv Dinama koji ima odličnu momčad, prvi je na ljestvici i favorit je. Mislim da možemo ponoviti ono što je napravila ona moja generacija Osijeka i ono što sam napravio s Austrijom", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Grešaka će biti'

Nije moglo proći bez pitanja o suđenju koje je aktualno ovih dana u HNL-u.

"Mi smo fokusirani samo na sebe, mi smo dali svoje mišljenje u vezi sudaca i sat ćemo sve od sebe da ne komentiramo ništa vezano za suđenje. Imamo povjerenje u sustav i u sve suce. Grešaka će uvijek biti u našu korist i na našu štetu, samo treba to prihvatiti i ostati dostojanstven. Ne bih htio komentirati njihovo udruživanje, to nas samo motivira da budemo jači", rekao je Bjelica pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želim raditi od ove utakmice spektakl, rekao sam to i igračima. Kako god okrenete, što god da se dogodi sutra, mi imamo još 15 utakmica za odigrati. Pritisak je na meni, ali naviknuo sam igrati i voditi takve utakmice. Ovo bi mi ipak bila jedna od najdražih pobjeda, a dobili bismo i puno samopouzdanja“, rekao je Bjelica.

Najavio je i da je moguće da se dogodi još pokoji transfer do kraja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radim na tome da dovedemo još jednog napadača i još jednog krilnog igrača. Nadam se da ćemo uspjeti to obaviti do ponedjeljka. Možda i danas nešto uspijemo. Ali možda bude i još nekih izlaznih transfera", zaključio je trener Osijeka.

Derbi Dinama i Osijeka na rasporedu je u subotu u 17:30, a nadajmo se da ćemo nakon njega pričati o dobrom nogometu, a ne o lošem suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo