BJELICA U MANCHESTER VODI I DVOJICU IGRAČA KOJI SU BILI U NEMILOSTI: / 'Vi previše važnosti dajete taktici i sistemima, no nije to najbitnije'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Impresivna Cityjeva postava trebala bi dočekati Modre na Etihadu

30.9.2019.
11:46
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Od prvog ovosezpnskog gostovanja zagrebački Dinamo dijeli oko 1500 kilometara. U utorak na stadionu Etihad Modri će se suočiti s prvim favoritom Lige prvaka - Manchester Cityjem.

Image
DINAMOVCE ČEKA BIZARNOST NA ETIHADU: /

Znate li zašto su Cityjevi navijači 'zloglasni' i zašto bi se Boysi mogli iznenaditi?

Image
DINAMOVCE ČEKA BIZARNOST NA ETIHADU: /

Znate li zašto su Cityjevi navijači 'zloglasni' i zašto bi se Boysi mogli iznenaditi?

Ne trebaju Modri strepiti od žestokog navijanja domaćih navijača, neće Etihad biti grotlo u kojem će se zbog atmosfere odsjeći noge Dinamovim igračima, ali impresivna postava koja bi ih tamo trebala dočekati drugi je par rukava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivanja su kao i uvijek - odigrati dobru utakmicu, dati sve od sebe i pokušati pobijediti. idemo uživati u utakmici bez misli da je važno samo sudjelovati. Idemo pobjeđivati", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica pred polazak u Manchester.

Trener Dinama ipak je u sastav uvrstio Amera Gojaka i Izeta Hajrovića koji su bili upitni za ovu utakmicu. Guardiola za ovaj susret ne može računati na Johna Stonesa, Aymerica Laporte i Leroya Sanea. Sva su trojica izvan pogona zbog ozljeda. Međutim u momčad će s vjerojatno vratiti Aguero, Bernardo Silva i David Silva, koje je odmarao protiv Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebat će nam puno sreće i jedna utakmica koja mora biti skoro perfektna. Moramo iskoristiti sve šanse koje nam se pruže. naravno da samo novac ne pobjeđuje, treba i nešto više. Ja vjerujem da će to biti na svojoj razini i samo je to bitno", rekao je Bjelica koji nije htio otkriti taktiku za sutra.

Veliko srce

Trener Dinama otkrio je što će ipak biti najvažnije u utakmici protiv Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi puno važnosti dajete taktici i sistemima, a zapravo je najvažnije ono što ste maloprije spomenuli, a to je veliko srce", rekao je Bjelica.

S njim se složio i sve važniji član Dinamove udarne postave Nikola Moro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da imamo srca, ali i pameti i iskustva. Ne bojimo se nikog", rekao je Moro.

Stoper Dinama Dino Perić rekao je da će u utakmicu s Manchester Cityjem ući s posebnim "guštom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo straha. Puno je teže igrati manje utakmice nego ovakve u kojima i nemamo toliko rezultatskog pritiska. Radujemo se toj utakmici", rekao je Perić.

Kako tako jakoj momčadi pronaći slabu točku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako im je teško naći slabu točku u napadu su praktički savršeni, a u obrani imaju malih problema sad kad su im dva prva stopera izvan stroja, tako da ćemo tu tražiti našu šansu", rekao je Bjelica.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo