BJELICA SLAVI NAJDRAŽU POBJEDU U KARIJERI: / Trener Modrih jednom izjavom nasmijao sve, otkrio i kome posvećuje trijumf

Image
Foto: PIXSELL

Trener Dinama očekivano pohvalio je svoju momčad.

20.9.2018.
23:57
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 1. kola D skupine Europske lige nogometaši Dinama su u Zagrebu slavili protiv turskog Fenerbahčea s 4-1 (2-0).

Pogotke su za Dinamo postigli Ivan Šunjić (16), Izet Hajrović (27, 57) i Dani Olmo (60), dok je strijelac za istanbulsku momčad bio Roman Neustadter (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila sjajna večer mojih igrača, naše publike i svih koji vole Dinamo. Možemo biti ponosni na ono što smo vidjeli. Jako sam zadovoljan što su igrači pokazali veću dozu efikasnoti nego na prethodnim utakmicama. Dali smo četiri gol, ali mogli smo još. Izuzetno sam sretan i ponosan kao i zbog sjajne atmosfere. Tri boda nam neće biti dovoljno da bi bili drugi, treba nastaviti raditi i pripremati se za iduću utakmicu", kazao je Nenad Bjelica na početku konferencije za novinare.

Na dobrom putu

"Ova pobjeda pokazuje da sam kao trener na dobrom putu, da me igrači slijede i to je najvažnije. U kratkom periodu stvorili smo snažnu momčad, gdje svako gine za svakog, gdje nema velikih zvijezda, a u biti su svi zvijezde kako igraju. Obitelj smo, nema problema unutar momčadi, radimo dobro, koncentrirano, ne padamo u euforiju. Idemo dalje", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

MAKSIMIR GORI: Osjetite dašak veličanstvene atmosfere s prve Dinamove europske utakmice

Image

MAKSIMIR GORI: Osjetite dašak veličanstvene atmosfere s prve Dinamove europske utakmice

"Jel mi ovo najveća pobjede? Mogu reći da je jedna od najdražih pobjeda! I jedna od tri najvećih! ! Ova pobjeda pokazuje da sam kao trener na dobrom putu, da me igrači slijede i to je najvažnije. U kratkom periodu stvorili smo snažnu momčad, gdje svako gine za svakog, gdje nema velikih zvijezda, a u biti su svi zvijezde kako igraju. Obitelj smo, nema problema unutar momčadi, radimo dobro, koncentrirano, ne padamo u euforiju. Idemo dalje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kome posvećuje pobjedu

"Mene obitelj i moj posao najviše raduje u životu. Pobjede na poslu i vrijeme koje provodim s obitelji. Posvećujem je supruzi, moja dva sina i mojim roditeljima"; rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak je pobijedio Anderlecht

"Taj rezultat pokazuje da je Anderlecht ranjiv, a Spartak dobra momčad. Od prvog dana počele su priče da je Spartak najslabiji u grupi, a zasluženo su u ovoj fazi, izbacili su ozbiljne momčadi. Imamo četiri momčadi koje mogu proći skupinu. Fokus je na iduće utakmice, tek nakon Hajduka razmišljat ću i pogledati po prvi puta Anderlecht", kazao je.

"Predstava Šunjića? Bio je sjajan. Sjajni su bili svi, Šunjić, Gojak, Olmo, Hajrović.... Obrana je bila gotovo besprijekorna, Stojanović je odigrao utakmicu života. Odigrali smo utakmicu bez greške, prekid nas je koštao gola i male kratke nervoze. Također, Rrahmani na lijevom beku, dobio je šansu i pod velikom pritiskom odigrao veliku utakmicu. Čestitke svim mojim igračima", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostor za napredak

"Nabrojite igrača koje nije bilo (Majer, Moro, Šitum...), koliko je tu još kvalitete i energije. Imamo jako puno neiskorištenog potencijala. Svima dajemo na važnosti, tijekom cijele jeseni želimo biti na ovakvom nivou", istaknuo je.

"Ovakav rezultat daje dodatnu energiju, mi smo odigrali već 14. utakmicu dosad. Momčad je dobro pripremljena, dosta dobro fizički izgledamo. Uvijek želimo tako igrati, iako nije svaka utakmica ista. Pun stadion također daje dodatan motiv. Na poluvremenu smo rekli igračima da nastave ispunjavati zadatke, rezultat je bio dobar i da pozivamo na oprez. Osim kod prekida, praktički smo perfektno odigrali utakmicu", poručio je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slavlje? Mogu popiti pivo, pojesti pizzu i kokice u svlačionici i otići spavati. Čeka nas ujutro trening u 11 sati", završio je čime je nasmijao okupljene.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo