TOTALNA NEMOĆ / Bjelica se posuo pepelom nakon ispadanja: 'Kad ekipa ovako izgleda najodgovorniji je trener'

Image

'Kad ti ekipa ovako izgleda trener se mora upitati što je pogrešno napravio', zaključio je Bjelica nakon teškog poraza od kazahstanskog kluba.

28.7.2022.
23:56
VOYO logo

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u 3. pretkolo Konferencijske lige nakon što su u uzvratnom susretu 2. pretkola izgubili na svom terenu od kazahstanskog Kizilžara sa 0-2 (0-0) te tako ispustio prednost od 2-1 koju je stvorio u prvoj utakmici.

Nakon utakmice Kohorta je izviždala igrače, a pred klupske kamere je stao Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
INATI SE SLAVONIJO /

Pogledajte kakvu je krasnu koreografiju digla Kohorta utakmici na Gradskom vrtu

Image
INATI SE SLAVONIJO /

Pogledajte kakvu je krasnu koreografiju digla Kohorta utakmici na Gradskom vrtu

"Nismo mogli spojiti dva pasa"

"Tužan i razočaravajući dan za NK Osijek i osječki nogomet. Ekipa nije bila na nivou, niti na pet posto od onog kakvi su bili navijači. Došli su ljudi u velikom broju bodrit nas i bodrili su nas do 90 minute, a mi im ništa nismo vratili na terenu. Dobro prvo poluvrijeme, onako, solidno. Par dobrih šuteva, ništa im nismo dali, ali nakon njihovog gola se uvukla nervoza. Nismo mogli spojiti dva pasa. Na kraju smo riskirali, ali nismo mogli doći do gola koji bi nas odveli u produžetke", kazao je.

Na pitanje što je bio problem jednostavno vruće glave nakon utakmice nije imao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener se mora upitati što je pogrešno napravio"

"Nema alibija. Teško je reći u čemu je bio problem. Ja uzimam svu odgovornost za njega. Ekipa mi nije dobro izgledala, pogotovo drugo poluvrijeme. Nismo imali nikakvu organizaciju na terenu i kad ti tako ekipa izgleda najodgovorniji je trener", konstatirao je, a onda naposljetku dodao kako je on najveći krivac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo totalno nemoćni. Totalna nemoć. Razočarenje. Mi smo imali dobru utakmicu u Kazahstanu, pa si zabijemo gol. Zabijemo treći pa nam ga ponište. Sve je izgledalo da je ovo protivnik koji se može proći, ali zakazali smo, a ja sam najodgovorniji. Kad ti ekipa ovako izgleda trener se mora upitati što je pogrešno napravio", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo