BJELICA PROGOVORIO O BURNIM REAKCIJAMA NA UTAKMICI S OSIJEKOM: / Ovako je on opravdao ispad zbog kojeg mu prijeti drakonska kazna

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica psovao je suce utakmice s Osijekom

17.2.2020.
12:48
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 22. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Dinamo je u tim trenucima već bio s igračem manje jer je u 67. minuti isključen Dilaver koji je dobio dva žuta kartona. Zagrebački je sastav utakmicu okončao sa samo osmoricom igrača na terenu jer je pred kraj dvoboja zbog ozljede s terena izašao Perić, a trener Nenad Bjelica je ranije iskoristio sve tri izmjene, dok je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade zbog drugog žutog kartona isključen i Stojanović. Na samom kraju utakmice sudac Mario Zebec dao je crveni karton Bjelici i to zbog vrlo ružnih psoviki koje je ovaj uputio na račun sudaca.

Image
BJELICA NIJE NITI SVJESTAN ŠTO GA ČEKA: /

Trener Dinama dobit će možda i najgoru kaznu u povijesti HNL-a

Image
BJELICA NIJE NITI SVJESTAN ŠTO GA ČEKA: /

Trener Dinama dobit će možda i najgoru kaznu u povijesti HNL-a

Bjelica je eksplodirao nakon prekršaja Stojanovića za drugi žuti i počeo je psovati suce, a sudac Mario Zebec je u zapisniku nakon utakmice otkrio i što je sve trener Dinama izgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Mario Zebec s igračima Dinama

“P**** vam m*******, j**** vam m**** na vašem suđenju. Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite”, grmio je Bjelica. E sada, tko zna je li Bjelica bio svjestan mogućih posljedica koje ovakvo ponašanje automatski povlači za sobom. Vjerojatno nije, jer da jest, tko zna bi li ih uopće izrekao. Bjelici sada prijet jedna od najgorih kazna u povijesti HNL-a i svakako najteža u njegovoj trenerskoj karijeri.

'Suđenje ne komentiram...'

Dan nakon utakmice Bjelica se u razgovoru za 24 sata ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se sucu Zebecu, javnosti i novinarima u Osijeku. Nisam reagirao onako kako sam trebao, nisam se ponio gospodski kako to treba napraviti trener Dinama. Pogriješio sam na travnjaku i poslije utakmice", izjavio je Bjelica koji je na konferenciji nakon utakmice čestitao Osijeku na pobjedi pa na svako novinarsko pitanje odgovarao s "nemam komentara" te se ustao i otišao.

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Nenad Bjelica na konferenciji za medije nakon utakmice

"Moram prvo analizirati svoje ponašanje, nemam energiju kakvu sam imao u prvome dijelu sezone, a očito je nema niti momčad. Nakon utakmice sam na pitanja odgovarao s nemam komentara jer nisam bio u psihološkom stanju da nešto drugo kažem. Da ne bih slučajno rekao nešto što ne mislim, a suđenje ne komentiram", poručio je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo