BJELICA ODRŽAO GOTOVO SKANDALOZNU PRESSICU NAKON PORAZA U OSIJEKU: / 'Daj, brate mili, sve znate'

Image
Foto: Damir SENCAR / AFP / Profimedia

Pred kraj je isključen i Nenad Bjelica zbog neprimjerenog ponašanja, a izašao je uz savle uvreda domaćih navijača

16.2.2020.
17:21
Damir SENCAR / AFP / Profimedia
VOYO logo

U derbiju 22. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Mirko Marić iz kaznenog udarca u 77. minuti. Kazneni udarac skrivio je stoper Dinama Dino Perić koji je neoprezno startao na Marića u svom kaznenom prostoru udarivši ga po petama.

Dinamo je u tim trenucima već bio s igračem manje jer je u 67. minuti isključen Dilaver koji je dobio dva žuta kartona. Zagrebački je sastav utakmicu okončao sa samo osam igrača na terenu jer je pred kraj dvoboja zbog ozljede s terena izašao Perić, a trener Bjelica je ranije iskoristio sve tri izmjene, dok je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade zbog drugog žutog kartona isključen i Stojanović. Pred kraj je isključen i Nenad Bjelica zbog neprimjerenog ponašanja, a izašao je uz savle uvreda domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

16.02.2020., Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica nije držao nikakav uvodni govor, samo je rekao da čestitao igračima Osijeka i odmah se prešlo na pitanja - na koja nije htio odgovarati. Upitan je za komentar na crvene kartone, što je izbjegao odgovoriti i samo je dosta grubo odbrusio: "Daj brate mili, što da pričam kada sve znate". Nakon toga se pokupio s konferencije.

Usprkos ovom porazu Dinamo je ostao uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 53 boda, 12 više od drugog Hajduka, dok je Osijek stigao na treće mjesto sa 38 bodova, jednim više od četvrte Rijeke koja od 17.30 sati gostuje kod Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo