BJELICA NAKON UTAKMICE DAO ODGOVOR NA PITANJE SVIH PITANJA: / 'Ne vidim uopće mogućnost da u ovom trenutku ode, ali...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Poznato je da se njegovo ime cijelo ljeto veže uz prijelazni rok

13.8.2019.
23:35
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Dinamo eliminirao Ferencvaros i plasirao se u posljednje pretkolo Lige prvaka, trener NenadBjelica istaknuo je u utorak da su njegovi igrači odigrali veliku utakmicu, a da je njemu ovo jedna od tri najdraže pobjede u karijeri.

Image
KAKVO DODAVANJE DANIJA OLMA! /

Španjolac pokazao zašto ga želi pola Europe, a majstorsku egzekuciju kapetana tek morate vidjeti

Image
KAKVO DODAVANJE DANIJA OLMA! /

Španjolac pokazao zašto ga želi pola Europe, a majstorsku egzekuciju kapetana tek morate vidjeti

"Dečki su se cijelu utakmicu bacali na glavu, vidjeli smo Dinamo koji smo gledali prošle sezone. Odigrali smo veliku utakmicu i zasluženo smo prošli dalje", kazao je Bjelica, koji je dan ranije na konferenciji za novinare istaknuo da očekuje da njegovi igrači budu sto posto koncentrirani i hrabri. Nakon 1-1 u Maksimiru, nogometaši Dinama u utorak su u Budimpešti u uzvratnoj utakmici 3. pretkola protiv mađarskog Ferencvarosa slavili sa 4-0, a pogotke su postigli Arijan Ademi (16), Bruno Petković (47), Dani Olmo (55) i Amer Gojak (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki pritisak

"Danas je stvarno bio veliki pritisak i imali smo veliku odgovornost prema klubu da odigramo hrabro. Ovo mi je jedna od tri najdraže pobjede u karijeri. Veliki dio utakmice naša partija je bila blizu perfekcije. Na poluvremenu igrače sam pokušao smiriti i rekao sam im da idemo po drugi i treći gol. Tako je i ispalo", izjavio je Bjelica i dodao: "Drago mi je zbog igrača i naših navijača, i idemo dalje".

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Ademija

Kapetan ArijanAdemi, koji je zabio vodeći pogodak u 16. minuti, te je asistirao Olmu za 3-0 bio je jedan od junaka susreta, a ovaj puta je igrao bliže protivničkom golu.

"To nije prvi put da je igrao na toj poziciji, tako smo igrali protiv Plzena, a i protiv Hajduka. On voli 16-erac protivnika, često utrčava i jako je opasan. Dao je vodeći gol koji nam je pružio mirnoću i večeras je odigrao kapetanski, iako je bio upitan za utakmicu jer je odradio samo jedan trening", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Rosenborgu

Nogometaše Dinama u posljednjem pretkolu čeka norveški Rosenborg, koji je u obje utakmice slavio sa 3-1 protiv Maribora. Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj u europskim kup natjecanjima. Prva utakmica na rasporedu je 21. kolovoza u Maksimiru, a uzvrat je 27. kolovoza u Norveškoj.

"Rosenborg je ozbiljna momčad, tipična skandinavska ekipa koja igra tvrdi nogomet. Imaju dobrog centarfora i opasna krila. Igrao sam svojevremeno protiv njihovog trenera i znam njegov sistem igre", napomenuo je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje li Španjolac?

Pitanje o Olmu nije se moglo preskočiti.

"Olmo je tu. Ne vidim uopće mogućnost da u ovom trenutku ode. Ako i ode, doći će drugi igrač kojeg ćemo probati dovest na njegovu razinu. Ili ćemo se poslužiti onima koji su već tu. Imamo Gojaka, Majera... Ima tu kvalitetnih nogometaša. Olmo je još jednom pokazao da je vrlo kvalitetan igrač i da ova momčad s njim ima drugu dimenziju", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo