POHVALIO JE I MODRE / Bjelica nakon teškog poraza na Maksimiru: 'Odlično smo igrali u prvom poluvremenu, ali nogomet se igra 90 minuta, a ne 45'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Dobro smo parirali Dinamu u prvome poluvremenu, a drugo je bilo apsolutno njihovo', rekao je Bjelica

20.8.2022.
23:25
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U derbi utakmici šestog kola HNL postignuto je čak sedam pogodaka, a nogometaši Dinama su na maksimirskom stadionu svladali Osijek s 5-2.

Dinamo je poveo vrlo rano, već u trećoj minuti je zabio Mislav Oršić. Osijek je preko Diona Drena Belje izjednačio u 28. minuti. U nastavku susreta prvo je Dinamo pobjegao na 3-1 golovima Brune Petkovića i Dine Perića, dok je Osijek smanjio na 2-3 golom Laszla Kleinheislera u 74. minuti. U finišu utakmice još je jednom strijelac bio Perić, a sve je zaključeno autogolom Jurčevića za 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DEBAKL U ZAGREBU /

Potop Osječana i Nenada Bjelice na Maksimiru! Dinamo im utrpao pet komada

Image
DEBAKL U ZAGREBU /

Potop Osječana i Nenada Bjelice na Maksimiru! Dinamo im utrpao pet komada

Čačić: 'Tolić je imao problema neposredno prije utakmice'

"Bila je stvarno dobra utakmica. Dobro smo ušli, a onda je uslijedila dominacija Osijeka. Napravili smo dvije izmjene na poluvremenu i onda je to bolje izgledalo. Jako sam zadovoljan s igračima koji su danas imali veću minutažu na terenu. Marko Tolić je imao problema neposredno prije utakmice i nije se osjećao dobro tako da smo prvi dio utakmice praktički odigrali s igračem manje, a na poluvremenu smo ga ostavili u svlačionici", rekao je trener Dinama, Ante Čačić.

Osvrnuo se i na uzvratnu utakmicu u play-offu Lige prvaka koju Dinamo igra u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U srijedu nas čeka jedna sasvim druga utakmica. Ne smijemo ići na glavu nego s glavom. Vjerujem da možemo napraviti jako dobar rezultat."

Bjelica: 'Možemo biti zadovoljni s prvim poluvremenom'

Utakmicu je komentirao i trener Osijeka, Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitao bih Dinama na zasluženoj pobjedi. Gledali smo dva različita poluvremena. Dobro smo parirali Dinamu u prvome poluvremenu, a drugo je bilo apsolutno njihovo. S tim prvim poluvremenom jedino možemo i biti zadovoljni. Nogomet se igra 90 minuta, a ne 45. Ne možemo biti zadovoljni konačnim rezultatom. Dinamo u Petkoviću, Periću i Drmiću ima sjajne igrače koji znaju zabiti s glavom i teško je to spriječiti", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo