BIJELI STIŽU NA GRADSKI VRT / Bjelica najavio okšaj Hajdukom: 'Nadam se da će Caktaš biti motiviran zbog Osijeka, a ne zato da se osveti njima'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Osijek i Hajduk sastaju se u nedjelju u Gradskom vrtu

1.4.2022.
15:20
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek u nedjelju na svom Gradskom vrtu igra debi s Hajdukom.

Image
DOZNAJEMO /

Mile Škorić otpada za nedjeljni derbi s Hajdukom u Osijeku, Nenad Bjelica je u problemima? Evo kakva je situacija s Ivicom Ivušićem

Image
DOZNAJEMO /

Mile Škorić otpada za nedjeljni derbi s Hajdukom u Osijeku, Nenad Bjelica je u problemima? Evo kakva je situacija s Ivicom Ivušićem

Uoči ovog doboja Osječani su drugi na tablici HNL-a, s jednakim brojem bodova, ali i lošijom gol razlikom od prvoplasiranog Dinama. Hajduk je treći s pet bodova zaostatka za dvojcem na vrhu i pobjedom u Osijeku posve bi se približio čelu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je u petak najavio trener Osijeka Nenad Bjelica.

Image
Foto: Screenshot

"Spremni smo za utakmicu. Povratak reprezentativaca je bio polovično uspješan, Mile Škorić se nije vratio zdrav i izbivat će neko vrijeme. Imamo još dva tri rekonvalescenta koji nisu na sto posto poput Mancea, Bartoleca, Brleka. Miloš je odradio veliki dio treninga i u dobrom je stanju. Za sljedeću utakmicu protiv Slaven Belupa svi će biti na raspolaganju osim Škorića. Izgubili smo ga za sljedeće dvije, tri utakmice, ali vjerujem da će ga ostali zamijeniti.. Nadam se velikoj podršci naših navijača i pobjedi", rekao je bjelica u uvodu pa odgovorio na pitanje je li pritisak na njegovoj ekipi ili Hajduku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam na kome je pritisak. Mi imamo pritisak od prvog dana od kad sam ja došao i imat ćemo ga do zadnjeg dana. Naravno da ada igrate s izravnim rivalom za vrh, pobjeda puno donos i sve ćemo učiniti da do nje dođemo. Postoji možda pritisak medija i navijača, ali pokušavamo ga skinuti. Spremni smo, ne razmišljamo o pritisku, toj utakmici ne dajemo veću važnost nego utakmici protiv Gorice ili Dragovoljca."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je u nastavku progovorio o jednoj od najvećih zvijezda u svojoj momčadi Miji Caktašu, koji je dugo nosio dres Hajduka, ali se sa splitskim klubom rastao 2021. i to na prilično ružan način.

"Caktaš dobro radi i trenira. Sigurno je poseban osjećaj kada igraš protiv kluba u kojem si proveo cijelo djetinjstvo i dio svoje karijere . Ne razgovaramo ništa posebno o tome, nadam se da će biti motiviran da pobijedi zbog Osijeka, nego da bi se osvetio zbog nečega. Siguran sam da će na terenu dati sve od sebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo