DOZNAJEMO / Mile Škorić otpada za nedjeljni derbi s Hajdukom u Osijeku, Nenad Bjelica je u problemima? Evo kakva je situacija s Ivicom Ivušićem

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Mile Škorić danas će ići na magnetsku rezonancu, ali vjerojatno neće moći zaigrati protiv Hajduka. Situacija s Ivicom Ivušićem je bolja, on bi trebao biti u redu i spreman za nedjeljni derbi u Gradskom vrtu, ako se nešto u međuvremenu i s njim ne zakomplicira

30.3.2022.
11:24
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Strateg Osijeka Nenada Bjelica u problemima je uoči nedjeljnog derbija u Osijeku protiv Hajduka, iako su sad informacije bolje nego prvotno što su bile. Reprezentativci Hrvatske Mile Škorić i Ivica Ivušić zaradili su udarce jučer u Dohi protiv Bugarske. Kod Mile Škorića je u pitanju zglob, dok su kod Ivice Ivušića u pitanju rebra.

Situacija sa Škorićem kompleksnija

Situacija s Ivušićem je bolja i on bi trebao biti na golu protiv Splićana, dok je situacija sa Škorićem kompleksnija i složenija, te on vjerojatno neće nastupiti protiv Bijelih, doznajemo iz dobro obavještenih izvora. Ni sam Mile Škorić ne može procijeniti situaciju, ali sama činjenica da je morao biti zamijenjen zbog ozljede nije dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV PEH /

Nove glavobolje za Dalića: Vatrenima se protiv Bugarske ozlijedio jedan igrač, evo kako se to dogodilo

Image
KAKAV PEH /

Nove glavobolje za Dalića: Vatrenima se protiv Bugarske ozlijedio jedan igrač, evo kako se to dogodilo

Čeka se magnet

Danas će kapetan Osijeka ići na magnetsku rezonancu kad naša reprezentacija Hrvatske sleti u domovinu, kako bi se saznala točna težina ozljeda, odnosno njeno stvarno stanje, te procjena njegovog izbivanja. Magnet će biti obavljen, prema informacijama, u popodnevnim satima u Zagrebu.

Podsjetimo, Mile Škorić nastradao je u duelu s napadačem Bugarske u 27. minuti, nakon čega je morao napustiti teren, a umjesto njega je u igru ušao Marin Pongračić. Ivica Ivušić je, s druge strane, dobio udarac koljenom u rebra u posljednjim trenucima susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek ima +5 u odnosu na Hajduk

Za spomenuti kako uoči nedjeljnog derbija Hajduk zauzima treću poziciju na HNL tablici s 52 osvojena boda u 27 odigranih utakmica, a Osijek je drugi s 57 osvojenih bodova u 28 odigranih susreta. 

Inače, Osijek i Hajduk tri puta su odmjerili snage u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj u srpnju na Poljudu slavio je Osijek s 2:1 nakon preokreta. Druga utakmica odigrana je u listopadu u Gradskom vrtu i završila je rezultatom 1:1, a treći susret odigran u prosincu na Poljudu završio je bez pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo