DERBI U SUBOTU / Bjelica najavio utakmicu s Dinamom: 'Ovo će biti prekretnica sezone'

Image
Foto: Pixsell

Dinamo i Osijek igraju na Maksimiru u subotu od 21 sat.

19.8.2022.
14:41
Pixsell
VOYO logo

Dinamo u subotu od 21 sat dočekuje Osijek u derbiju kola. Posrnuli Osijek traži utakmicu u kojoj će pokazati koliko vrijedi i da je još uvijek konkurentan Dinamu i Hajduku. Puno se pisalo o tome treba li Nenad Bjelica dati ostavku, no on je dobio podršku od strane predsjednika i tako ostao na klupi Osijeka. Bjelica je pričao o sastavu za utakmicu i ozljedama svojih igrača. Utakmicu su na konferenciji za medije najavili Bjelica i Dion Drena Beljo.

"Na raspolaganju nisu Marko Malenica, Darko Nejašmić, Mihael Žaper, Mijo Caktaš, a upitan je i Mile Škorić. Cijeli tjedan je trenirao sa smanjenim intenzitetom, vidjet ćemo hoće li moći. Mislim da smo se dobro pripremili i da će ova utakmica s dobrim rezultatom biti prekretnica sezone", rekao je u uvodu Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
USURET UTAKMICI /

Čačić najavio utakmicu s Osijekom, pričao o Ligi prvaka i otkrio što će biti s nekim igračima: 'Mi nemamo lijevog beka'

Image
USURET UTAKMICI /

Čačić najavio utakmicu s Osijekom, pričao o Ligi prvaka i otkrio što će biti s nekim igračima: 'Mi nemamo lijevog beka'

"Osjećam se dobro i u potpunosti sam spreman, očekujem dobru utakmicu sa svoje i momčadske strane. Uživam na terenu. Rezultatski nismo u najboljoj situaciji, ali mislim da se možemo podići. Dinamo je najbolja ekipa u ligi, ali možemo parirati. Tko god će igrati, igrat će dobro. Ako budemo na 100 posto, onda možemo do bodova", dodao je Beljo.

"Osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub, njegov sam trener, sportski direktor i navijač. Priopćenje predsjednika? To je dobro, najviše zbog igrača koji sve čitaju. Puno se piše i to im oduzima koncentraciju. Iza nas je kvalitetan tjedan s dobrom atmosferom na treningu", osvrnuo se Bjelica na nedavne događaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je reći s kim će Dinamo igrati. Ima širok kadar, njegov trener rotira i teško je to pretpostaviti. Znamo kako je igrao u zadnjim utakmicama, pripremali smo se i važno je kako ćemo se mi prezentirati na terenu. Naše stanje je važno. U zadnjoj utakmici protiv Varaždina smo imali dobrih i loših stvari, a na njima smo radili. Nadam se da ćemo protiv Dinama pokazati da smo u boljoj formi", dodao je Osijekov trener.

"Kristijan Lovrić je napokon odradio cijeli tjedan treninga. Smatrao sam da su drugi spremniji od njega, no sad je veći konkurent za momčad i vjerujem da ćemo uskoro gledati pravog Lovrića, onog kojeg svi čekamo", osvrnuo se Bjelica na Lovrićev status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo