BJELICA NAJAVIO DINAMOV MARŠ KROZ ISTANBUL: / 'Igramo s najjačim sastavom. Pobjeda nam je itekako važna, a zna se i zbog čega'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Moxdri u četvtak u 18.55 igraju s Fenerbahčeom.

28.11.2018.
19:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom doputovali su u srijedu u Istanbul gdje će dan kasnije u sklopu 5. kola Europske lige odmjeriti snage s Fenerbahčeom.

"Gledamo samo sebe, želimo ponovno pobijediti. Znamo da je pred nama težak zadatak, ali vjerujemo u našu momčad. Kao što ste rekli, dolazimo u puno boljoj atmosferi od one koju ima Fenerbahče. Možemo dobro igrati i nadamo se pobjedi", rekao je Bjelica na konferenciji za novinare. Progovorio je i o sastavu. Pitanje je hoće li odmarati ključne igrače s obzirom na to da je Dinamo osigurao drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema hrvatski i europski sastav'

"Uvijek igram s najjačim sastavom, nema hrvatski i europski sastav. Igramo s najjačim sastavom sutra, cilj je pobjeda i tri boda. Važno nam je to zbog hrvatskog koeficijenta, želimo biti prvi u grupi i to možemo sutra riješiti. U svakoj utakmici mi igramo s najboljima", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega novinarima se obratio IzetHajrović, koji je nekada branio boje turskog Galatasaraya.

Neće biti lako

"Bio sam tu kratko vrijeme, bio sam sretan što sam mogao igrati za tako velik klub. Sve drugo što se desilo, trenutno je nebitno. Sretan sam što smo u Istanbulu. Volim ovaj grad i ljude ovdje. Poštujem ih kao i oni mene. Što se tiče utakmice, mislim da ćemo biti spremni. Neće biti lako, znamo da Fenerbahče ima dobre igrače iako ne stoje dobro trenutno u ligi. Imaju kvalitetu i trebamo biti oprezni. Ako odigramo dobru utakmicu i kako mi to želimo, onda ćemo napraviti dobar rezultat", izjavio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki potencijal

"Sto posto sam siguran da će biti teška utakmica. Fenerbahče igra doma, pred svojim navijačima, i sigurno nam neće biti lako. Dokazali smo da ih možemo pobijediti, kao i sve ostale ekipe iz naše grupe. Ne trebamo se bojati što će sutra biti. Sto posto znam da ćemo napraviti dobar rezultat, imamo veliki potencijal i kvalitetu i to želimo dokazati na svakoj utakmici. Do sada nam je dobro išlo, sve pozitivno. Fenerbahče sam malo pratio u zadnje vrijeme, igrali smo prije dva mjeseca, nisu baš puno napredovali što se tiče mjesta na ljestvici. Ipak, vidim da imaju veliku kvalitetu i trebamo biti oprezni, što se tiče ofenzivnih igrača imaju dobre pojedince, kreativni su i imaju dobra rješenja", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo