SAMO SU HTJELI POKAZATI TROFEJ / Bizaran prizor s utakmice Chelseaja koji vam je sigurno promakao. Kovačićeve suigrače dočekalo neugodno iznenađenje

Image
Foto: Screenshot

Na utakmici se također dogodio i jedan pomalo bizaran, ha nazovimo ga, incident

22.2.2022.
23:27
Screenshot
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Lille sa 2-0. Bila je to šesta uzastopna pobjeda europskog prvaka u svim natjecanjima čime se momčad Thomasa Tuchela učvrstila na trećem mjestu Premiershipa, napredovala u FA kupu, osvojila Svjetsko klupsko prvenstvo u Abu Dhabiju, te načinila veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Tuchelu su večer nažalost, pokvarile ozljede Matea Kovačića, koji izašao šepajući iz igre u 51. minuti, te Hakima Ziyecha koji je zamijenjen devet minuta kasnije. No, tek će se otkriti težina njihovih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali incident

Europski prvak je otvorio utakmicu bez Romelua Lukakua u početnom sastavu. "Bluesi" su započeli s napadačkom trojkom - Hakim Ziyech, Kai Havertz i Christian Pulisić. Od prve minute je zaigrao i Mateo Kovačić, dok je hrvatski dvojac u redovima Lillea Ivo Grbić i Domagoj Bradarić bio na klupi.

Na utakmici se također dogodio i jedan pomalo bizaran, ha nazovimo ga, incident, iako su igrači Chelseaja sa smjehom prihvatili situaciju. Naime, Reece James, Ben Chilwell i Callum Hudson-Odoi prezentirali su svoj trofej svjetskog klupskog prvaka, a netko je u tom trenutku na stadionu upalio prskalice na travnjaku i dobro ih okupao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo