BIVŠI VATRENI OTKRIO KAKO JE NIKO KOVAČ POLUDIO ZBOG CRISTIANA RONALDA: / 'Skinuo je onaj štitnik za zube i počeo vikati'

Image
Foto: Profimedia

Utakmica Hrvatske i Portugala počinje u 20:45 i moći ćete ju u tekstualnom prijenosu pratiti na portalu Net.hr

5.9.2020.
17:49
Profimedia
VOYO logo

Svjetski nogometni doprvak Hrvatska i europski prvak i pobjednik Lige nacija Portugal u subotu će u Portu od 20:45 igrati šesti međusobni okršaj. Hrvatska do sada niti jednom nije pobijedila, a u dosadašnjih pet susreta upisala je remi, uz četiri poraza i 1:8 razliku pogodaka.

Hrvatska je, kako vidimo, bila kroz povijest neuspješna u utakmicama protiv Portugalaca, U studenom 2005. Portugal je u Coimbri slavio 2:0, golovima Petita i Paulete, a zanimljivu je priču iz te utakmice ispričao nekadašnji Vatreni Jerko Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI SU SE PITALI HOĆE LI RONALDO NASTUPITI PROTIV HRVATSKE: /

Stigla je konačna odluka

Image
SVI SU SE PITALI HOĆE LI RONALDO NASTUPITI PROTIV HRVATSKE: /

Stigla je konačna odluka

Skinuo zaštitu za zube i zagrmio

"Cristiano je tada bio na vrhuncu moći i u toj utakmici djelovao je kroz sredinu, izravno se sudarajući s Nikom Kovačem i sa mnom. I bilo ga je doista teško obuzdati tako poletnoga, silovitoga. Sjećam se da je Niko Kovač u prvom poluvremenu dobio žuti karton, a u jednoj akciji Ronaldo mu je bio “prodao” sombero. To je toliko razgnjevilo Niku da je na poluvremenu u svlačionici skinuo zaštitu za zube i zagrmio: 'Daj neka ga netko više skine’! Ja imam žuti karton i ne mogu to napraviti...", ispričao je Leko pa nastavio.

Aludirao je Niko tu na mene, jer sam često ulazio u duele s Ronaldom, no tadašnji izbornik Kranjčar upozorio nas je: 'Ne, dečki, ovo je prijateljska utakmica i moramo se ponašati gospodski", rekao je Jerko Leko u intervjuu za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hrvatske i Portugala počinje u 20:45 i moći ćete ju u tekstualnom prijenosu pratiti na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo