BIVŠI VATRENI ODBIO SELIDBU NA OTOK: / Roma ga ponudila klubu koji je Modrima slomio srce, napadač jasno poručio što misli o tome

Image
Foto: Profimedia

Napada posljednjih godina igra u očajnoj formi

5.1.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativni napadač NikolaKalinić odbio je transfer u Newcastle, tvrdi talijanski Tottomercato. Bivši Vatreni već treću sezonu igra u očajnoj formi. Zbog toga ga se prvo riješio Milan, potom Atletico, a sada navodno na tome radi i Roma.

Hrvatski napadač ove sezone nije postigao niti jedan gol. Lani ih je upisao četiri, a sezonu prije šest. Sve je to mizerno s učinkom iz posljednje sezone u Fiorentini (2016.-2017.) kada je dao 20 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma ga je navodno već ranije bila ponudila Veroni i Genoi, ali Hrvat niti tamo nije želio ići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine o Kalinićevoj sudbini prije dva dana demantirao je sportski direktor Gianluca Petrachi koji je o njemu progovorio za ugledni talijanski list La Gazzeta dello Sport.

“Mislim da je siječanjski prijelazni rok više za, da tako kažem, popravak momčadi, nego za provođenje revolucije. Vjerujemo u svoju momčad, ali ipak mislim da ćemo napraviti nekoliko poteza u siječnju. Ako netko nakon toga bude nezadovoljan i bude htio naći novi klub, saslušat ćemo ga. Pročitao sam mnoga imena, ali želio bih naglasiti samo jedno – zadovoljni smo s Kalinićem. On je igrač koji se privikava. Uvjereni smo da će u drugom dijelu sezone pružiti dobre igre. Imena potencijalnih transfera koja su iznesena u medijima nisu istinita. Nikola nije na prodaju“, rekao je šef Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo