Play ponuda

TEŠKI DANI / Bivši suigrač Modrića optužen za silovanje: Zabranjen mu je pristup mladoj djevojci, oglasila se i odvjetnica'

Foto: Profimedia

Mlada žena je u nedjelju otišla u policijsku postaju u Val-de-Marneu, gdje je rekla da je bila silovana, ali tada nije podnijela tužbu

3.3.2023.
12:03
Profimedia
Play ponuda

Protiv marokanskog braniča Paris Saint-Germaina Achrafa Hakimija (24) pokrenuta je službena istraga zbog optužbe za silovanje, objavilo je u petak tužiteljstvo u Nanterreu.

Igrač PSG-a i marokanske reprezentacije saslušan je u četvrtak, a zatim je stavljen pod sudski nadzor i protiv njega je službeno pokrenuta istraga. Tereti ga se da prošle subote silovao jednu ženu u svom domu u Boulogne-Billancourtu, u zapadnom predgrađu Pariza.

Mlada žena je u nedjelju otišla u policijsku postaju u Val-de-Marneu, gdje je rekla da je bila silovana, ali tada nije podnijela tužbu.

Izvor: Profimedia

Teški dani pred Hakimijem

Prema policijskom izvoru, tada je izjavila da je Achrafa Hakimija upoznala u siječnju na društvenoj mreži Instagram te da je u subotu otišla u njegov dom u automobilom kojeg je naručio igrač.

Na licu mjesta je izjavila da ju je Achraf Hakimi ljubio i dirao bez njenog pristanka, prije nego ju je silovao, dodao je policijski izvor. 

Play ponuda

Hakimiju je zabranjen kontakt s mladom ženom ali mu je dopušteno napuštanje francuskog teritorija, rekli su u tužiteljstvu.

Nogometaševa odvjetnica Fanny Colin je u utorak izjavila za "Le Parisien" da su optužbe "lažne" i da je Hakimi, "miran" i "na raspolaganju pravdi".