NEOBIČAN KRAJ / Omiljeni Vatreni otvorio dušu nakon šokantnog odlaska: 'Morao sam otići, nisu me htjeli, sve zbog jednog razloga'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Josip Juranović ove je zime napustio Celtic

3.3.2023.
11:48
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prvi izbor Zlatka Dalića na poziciji desnog beka, Josip Juranović, ove je zime napustio Celtic i preselio u Union Berlin za 12 milijuna eura. Mnoge je šokiralo što je hrvatski reprezentativac napustio Celtic u kojem je bio stalni član prve postave, ali stvari su se preko noći znatno promijenile. Sada je u razgovoru s Daily Recordom otkrio kako mu je bilo teško napustiti Glasgow jer je stvorio sjajan odnos s navijačima kultnog kluba.

Image
OTKRIO ZAŠTO GA JOŠ TO BOLI /

Poraz od Hrvatske još uvijek ga proganja: 'Pokazao sam mu video na mobitelu, nisam mogao vjerovati što se dogodilo'

Image
OTKRIO ZAŠTO GA JOŠ TO BOLI /

Poraz od Hrvatske još uvijek ga proganja: 'Pokazao sam mu video na mobitelu, nisam mogao vjerovati što se dogodilo'

Juranović je otkrio kako je morao otići jer nije htio biti drugo ime iza Alistaira Johnstona, koji je doveden za 3.5 milijuna eura. Sam Jura tvrdi da je ostao u šoku kada je shvatio da Celtic lovi novog desnog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam sjajan odnos s navijačima. Jako mi se svidjelo, bilo je teško, ali to je život. Bio sam malo tužan što me Celtic nije pokušao zadržati kao igrača. Ali to je sve nogomet. Ne možete znati svoju budućnost", počeo je za škotske medije.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sve za Hrvatsku

"Da vam budem iskren, bio sam malo iznenađen jer sam igrao na Svjetskom prvenstvu i pripremao sam se za sljedeću utakmicu. Moji prijatelji su me nazvali i rekli da su potpisali novog desnog beka. Stavio sam to po strani i koncentrirao se na SP, to je najveća pozornica u nogometu i želio sam odigrati dobro. Nije mi bilo svejedno glede Celtica, imali bismo tri beka, što znači da bi netko bio na klupi, a netko na tribinama u društvu obitelji. Neke stvari mi se nisu sviđale zbog reprezentacije. Ako ne igrač redovito za klub, nećeš dobiti poziv u reprezentaciju. To je glavni razlog zašto sam otišao", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FC Union Berlin
Image
Foto: FC Union Berlin

Josip Juranović - Celtic -> Union Berlin - 8,55 milijuna eura

Prvotno se Juranovića povezivalo s velikanima kao što su Manchester United i Chelsea, a spominjala se u jednom trenutku i Barcelona. Mnogi su ostali u čudu kada se Vatreni odlučio preseliti u Berlin.

"Nisam puno razmišljao o svojoj situaciji jer sam bio potpuno koncentriran na SP. Onda sam čitao neke vijesti da ću ići u, ne znam, United, Chelsea i slično. Ali trebamo biti realni, ovo je bio pravi potez za mene s moje strane. Nikada u karijeri nisam skočio dvije stepenice unaprijed. Uvijek idem korak po korak, nadograđujem svoju karijeru. Žalim igrati nogomet, to je glavni razlog zašto sam ovdje", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da nema ljutnje naspram Celtica i trenera te je otkrio kako će škotski velikan uvijek imati mjesto u njegovom srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s trenerom Angeom tjedan dana prije nego što sam otišao. Među nama je uvijek bio iskren razgovor. On je dobar trener, stvarno dobar i trudio sam se da ga informiram. Mojih 18 mjeseci tamo je bilo nevjerojatno. Što mogu reći o Celticu? To je jedna velika ljubav", zaključio je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo