OTKRIO ZAŠTO GA JOŠ TO BOLI / Poraz od Hrvatske još uvijek ga proganja: 'Pokazao sam mu video na mobitelu, nisam mogao vjerovati što se dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

Brazilski reprezentativni napadač Richarlison poručio je da Brazil neće zaboraviti bolan poraz od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva sve dok ne osvoji naslov svjetskog prvaka

3.3.2023.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska je prije tri mjeseca eliminirala Brazil boljim izvođenjem jedanaesteraca na prvenstvu igranom u Kataru.

Image
OPĆA MAKLJAŽA /

Neviđeni kaos na utakmici: Predsjednik utrčao na teren, pomoćni sudac mu razbio glavu zastavicom

Image
OPĆA MAKLJAŽA /

Neviđeni kaos na utakmici: Predsjednik utrčao na teren, pomoćni sudac mu razbio glavu zastavicom

"Da, to je bolno", rekao je 25-godišnji Richarlison u intervjuu za internetsku stranicu FIFA-e objavljenom u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je poveo pogotkom Neymara u 106. minuti sučeve nadoknade, a izjednačio je Bruno Petković u 117.minuti.

"Baš sam jučer gledao taj video sa svojim fizioterapeutom. Doma imam fizioterapeuta. Pokazao sam mu video na mobitelu, nisam mogao vjerovati što se dogodilo", ispričao je napadač londonskog Tottenhama o izjednačujućem pogotku Hrvatske kada su mnogi mislili da je utakmica riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, nema objašnjenja za to", napomenuo je. "Nikada nismo imali sedam igrača u protivničkoj polovici, posebno ne četiri minute prije kraja, tako da ne znam… Naprosto se trebalo dogoditi tako", dodao je.

Hrvatska je zatim bila uspješnija tijekom raspucavanja udaraca s bijele točke, te se plasirala u polufinale gdje je izgubila s 0-3 od Argentine, kasnijeg prvaka. Peterostruki svjetski prvak Brazil vratio se doma razočaran jer je bio uvjeren da može osvojiti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da ćemo u budućnosti to ostvariti jer imamo dobru momčad. Sada imamo veliki san", rekao je Richarlison.

"Poraz nam je bio još bolniji jer su ljudi vjerovali u nas, a mi imali snažnu momčad. To je i razlog zašto smo imali osjećaj da možemo otići dalje. Bio je to dakle težak trenutak koji će nam ostati u sjećanju dugo vremena, sve dok ne osvojimo Svjetsko prvenstvo", zaključio je Richarlison koji je u 42 utakmice zabio 20 golova za Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo