BIVŠI NAPADAČ LIVERPOOLA POMEO POD S LOVRENOM: / 'On je hodajuća nevolja. Takvu pogrešku ne bih tolerirao svome unuku'

Image
Foto: AFP

Bivši irski reprezentativac John Aldridge tvrdi da Lovren nije igrač za Liverpool te da menadžer Jürgen Klopp mora što prije riješiti taj problem.

13.12.2017.
14:24
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i dalje se nalazi pod paljbom nakon skrivljenog jedanaesterca u nedjeljnom derbiju između svoga Liverpoola i Evertona (1-1). Naš stoper je u kaznenom prostoru odgurnuo Dominica Calvert-Lewina, a premda se nije radilo o žestokom prekršaju, Lovren je ipak bio vrlo neoprezan. Bespotrebno je išao rukama na suparničkog igrača i sudac utakmice Craig Pawson nije imao nikakve dvojbe da se radi o kaznenom udarcu.

Brojni su stručni komentatori uzeli Lovrena na zub, a posljednji u nizu je nekadašnji napadač Liverpoola John Aldridge. Bivši irski reprezentativac koji je zabio 50 golova za Redse od 1987. do 1989. godine izrazio je u kolumni za Independent mišljenje da Lovren nije igrač za Liverpool te da menadžer Jürgen Klopp mora što prije riješiti taj problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BIVŠI IGRAČ UNITEDA ŽESTOKO OPLEO PO VATRENOM: /

'To je bilo nevjerojatno glupo'

Image
BIVŠI IGRAČ UNITEDA ŽESTOKO OPLEO PO VATRENOM: /

'To je bilo nevjerojatno glupo'

'S Lovrenom u obrani ništa nije sigurno'

"Dejan Lovren je napravio pogrešku kakvu ne bih tolerirao svome unuku u utakmici na livadi. Svoju je momčad koštao pobjede u nedjeljnom derbiju i još se jednom potvrdilo da ne bi trebao biti prvi izbor za stopera u Liverpoolu. Možete raspravljati koliko hoćete o odluci suca, a vidjeli smo i da je Jürgen Klopp nakon utakmice bio bijesan zbog toga. Radi se o situaciji u kojoj su mogle biti donesene obje odluke, ali Pawson nikad ne bi dosudio jedanaesterac da Lovren razumije kako se treba braniti u onakvoj situaciji. Digni ruke u zrak, daj do znanja da ne guraš igrača i usmjeri ga prema daljem kutu šesnaesterca i daleko od gola", napisao je Aldridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se Kloppova odlučnost da brani svoje igrače pod svaku cijenu, to rade svi treneri. No, brzo mora pronaći rješenje za problem s Lovrenom, ova posljednja pogreška je samo zacementirala moje mišljenje. Taj dečko je hodajuća nevolja. U danu kad je imao samo jednu ozbiljnu situaciju u obrani, dao je Evertonu preuranjeni poklon za Božić. Iako očekujem da će Kloppova momčad pobijediti West Bromwich i Bournemouth u sljedeće dvije utakmice, ništa nije sigurno dokle god je Lovrenu prepuštena tolika odgovornost u srcu obrane Liverpoola", dodao je Aldridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo