ŠOK NA SICILIJI

BIVŠI NAPADAČ JUVENTUSA MORA U ZATVOR: Zbog iznude i povezenosti s mafijom osuđen na 3,5 godine!

Bivši napadač Juventusa i Palerma Fabrizzio Miccoli zbog iznude je osuđen na tri godine i šest mjeseci zatvora!

Sud u Palermu utvrdio je da je Miccoli zamolio svog prijatelja Maura Lauricellea, sina navodnog mafijaša Kalsa, da za njega vrati 12,000€ koji su povezani s vođenjem jedne diskoteke piše Football Italia.

Lauriccela je optužen da ja koristio nasilne metode kako bi došao do novca iako je uspio vratiti samo 2000€. On i drugooptuženi Gioacchino Amato prvotno su bili optuženi za iznude u mafijaškom stilu zbog čega su im prijetile kazne i do 10 godina zatvora, ali Amato je oslobođen, a Miccolijev prijatelj je zbog nasilja osuđen na jednu godinu uvjetne kazne.

Miccoli kao naručitelj mora u zatvor, izvršitelj oslobođen?!

Miccoli je odbacio sve optužbe protiv njega pravdajući se kako nije znao za navodnu povezanost Lauriccele s mafijom te je najavio žalbu.

“U potpunosti se ne slažemo s odlukom suda u Palermu. Sada smo u paradoksalnoj situaciji u kojoj je navodni poticatelj iznuđivanja osuđen, dok je osoba koja ga je zapravo izvršila oslobođena”, rekao je Miccolijev odvjetnik Giovanni Castronovo i dodao:

“Miccoli je jako ljut i tužan jer zna da je nevin. Negira bilo kakvu povezanost s optužbama i to ćemo pokušati dokazati na žalbenom postupku.”

 

 

Povratak na Net.hr