BIVŠI HAJDUKOVAC OTVORIO DUŠU: / 'Zarađivao sam milijune, a sada nemam skoro ništa'

Image

Bivša zvijezda Hajduka i nekadašnja velika nada ukrajinskog nogometa Artem Milevski progovorio je rusku televiziju Match TV o svojim financijskim problemima.

30.9.2016.
11:28
VOYO logo

"Zarađivao sam dva milijuna eura u Dinamu iz Kijjeva. Od svega toga ostalo mi je samo milijun eura. Sve sam ostalo potrošio. Na četiri automobila potrošio sam pola milijuna eura, a sada niti jedan ne vozi", iskreno govori Ukrajinac te dodaje:

"Međutim, ne žalim ni za čim što sam napravio u životu unatoč činjenici da mi je karijera mogla biti puno bolja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći dio karijere Milevski je proveo igrajući za Dinamo Kijev (2002.-2013.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je igrač kojeg su navijači splitskog kluba zvali Mile Splićanin miljama daleko od dobre forme i atraktivnih nogometnih destinacija, što prvenstveno može zahvaliti svom nesportskom načinu života.

Image
Foto: Screenshot/Instagram
Image
Foto: Screenshot/Instagram

Dok je živio u Splitu i igrao za Hajduk kod Igora Tudora davao je znakove nogometnog života. No, dolaskom Damira Burića na mjesto trenera sve je krenula na put prema dolje. Sve više pisalo o njegovom provođenje večernjih i noćnih sati s čašicom u rukama. Kulminicija svega bila je u RNK Splitu kada je “umjesto na treningu završio u policijskoj postaji s napuhana dva promila”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo Milevskij i danas igra nogomet. Nekadašnja velika nogometna nada zadnjeg dana kolovoza pronašla je novu igračku adresu, sada je član Tosna. Klub je to koji se natječe u drugom razredu ruskog nogometa, a u koji je stigao nakon avanture u rumunjskoj Concordiji iz Chiajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo