BIVŠI IGRAČ RIJEKE RASTURIO BONUCCIJA, MILAN I GAFOVE NA SAN SIRU: / 'Kako drugačije opisati to što se dogodilo'

Image
Foto: PIXSELL/Ivor Weitzer:Facebook

Bivši igrač Rijeke, sad član uzbekistanskog Buxoroa Ivor Weitzer, za Net.hr je prokomentirao tragičan poraz Rijeke od Milana na San Siru 3-2.

30.9.2017.
12:17
PIXSELL/Ivor Weitzer:Facebook
VOYO logo

Ivor Weitzer u kolovozu ove godine žestoko je iskritizirao trenera Rijeke Matjaža Keka. To se dogodilo nakon neuvjerljivih partija prvaka Hrvatske. U tom periodu Rijeka je bila zaredala tri poraza, nije igrala dobro.

NENAD GRAČAN ZA NET.HR O ŠOKANTNOM GOLU MILANA U 94. MINUTI KOJI JE RASTUŽIO RIJEČANE: ‘To je kiks, puno im se puta to već događalo’

Dijete kluba

Weitzer je dijete kluba. Za Rijeku je igrao od 2006. do 2009. pa u sezoni 2012/2013 i ukupno je upisao 22 nastupa za klub uz tri postignuta gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je promijenio 12 klubova. Upravo zbog svega navedenog, kao i zbog toga što je Weitzer rođeni Rječanin koji se pretvorio u žestokog kritičara Matjaža Keka, a kojem je i HNK Rijeka u srcu, zamolili smo ga osobno za komentar događanja na San Siru u četvrtak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da kad na početku utakmice propustiš onakve prilike, da će ti se to protiv velikih momčadi vratiti. Nema oprosta za takvo što. Pogoci u mrežama oba sastava pali su ponajviše zbog manjka koncetracije", započeo je svoj komentar susreta za Net.hr Ivor Weitzer i nastavio:

'Neshvatljivo je da jedan Bonucci tako reagira'

"Neshvatljivo je da jedan Bonucci tako reagira kod prvog Rijekinog gola. A drugi pogodak Rijeke, odnosno dosuđeni penal, smiješan je. Točnije, smiješan je ispao igrač Milana. Kako drugačije opisati situaciju u kojoj igrač domaćeg sastava bez razloga napravi takav faul. Kako drugačije opisati to što se dogodilo. Također, ekipa Milana koja ima jako dobru financijsku injekciju i stremi ka vrhu, kako u prvenstvu tako i u Europi, igra dosta slabo. Na ovaj način će im trebati itekako dosta vremena da se vrate tamo gdje i planiraju", objašnjava nam Weitzer i ističe kako ostaje žal za propuštenim prilikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na sve viđeno u utakmici, Rijeka je morala iskoristiti svoje prilike. To se jednostavno protiv momčadi kao što je Milan mora iskoristiti. Kek je s druge strane bio opravdano ljut jer na postavljenu obranu dopustiti da taj pas prođe i da se igrač potkrade našim obrambenim igračima i to još sve na naših 20 metara, što je nedopustivo! Kao što rekoh, manjak koncentracije je koštao Rijeku povijesnog uspjeha s velikanom talijanskog nogometa", zaključio je Weitzer.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo