ZAVRŠIO U BOLNICI / Bivši igrač Hajduka i mlade reprezentacije teško stradao u sudaru s protivničkim igračem

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Dijete je Omladinca iz Vranjica i splitskog Adriatica iz kojeg je 2013. godine otišao u RB Salzburg. Za moćni austrijski klub je upisao samo jedan službeni nastup, ali je dosta igrao na posudbama u Lieferingu i Hajduku.

16.7.2022.
15:15
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Ante Roguljić, bivši igrač Hajduka i mlade reprezentacije Hrvatske, završio je u bolnici nakon ozljede koju je zadobio u 1. kolu rumunjskog prvenstva. Na utakmici između Sepsija i njegove Universitatee protivnički je igrač snažno udario glavom u lice nakon što je promašio loptu.

Roguljić je nekoliko minuta izgledao kao da može nastaviti susret no morao je izaći iz igre zbog jakih bolova u glavi te je prevezen u bolnicu kako bi se obavile pretrage. Za sada nema informacija o onome što je pretragama utvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Bull prije devet godina ga platio 2 milijuna eura

Roguljić je dijete Omladinca iz Vranjica i splitskog Adriatica iz kojeg je 2013. godine otišao u RB Salzburg. Za moćni austrijski klub je upisao samo jedan službeni nastup, ali je dosta igrao na posudbama u Lieferingu i Hajduku.

Nastupao je još u Admiri, Innsbrucku, Pafosu i Trenčinu. Upravo u Slovačkoj je igra svoj najbolji nogomet te je prošle godine prešao u Rumunjsku. Transfermarkt ga cijeni na 400 tisuća eura. Zanimljivo, RB Salzbur ga je prije devet godina platio čak 2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo