BIVŠI IGRAČ DINAMA TOTALNI HIT U EUROPI: / Traže ga Manchester, Borussia, Chelsea i Napoli, a 'modrima' je bio rezerva

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Trenutno vrijedi šest milijuna eura na Transfermarktu, što je za današnje prilike vrlo niska cijena

13.1.2020.
8:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Otišao je iz Dinama prošlog ljeta, gotovo ispod radara za lijepih dva milijuna eura, u Veronu. Pola godine kasnije kosovski reprezentativac Amir Rrahmani, prema napisima talijanskih medija, ostvaruje životni transfer i to u neki od najboljih klubova u Europi. Isprva su talijanski mediji pisali kako ga čeka prelazak u Napoli, ali čini se da to možda još nije gotovo.

Trebao je Rrahmani u paketu sa suigračem Sofyanom Amrabatom preći u Napoli za 35 milijuna eura, ali čini se da je odjednom postao meta Chelseaja, Manchester Uniteda i Borussije Dortmund. Naime, njihovi su skauti gledali utakmicu Verone i Genoe (2:1) i to baš zbog Rrahmanija i suigrača mu iz obrane, stopera, Marasha Kumbulle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Amir Rrahmani of Hellas Verona during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 9th November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 482070387, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Rrahmani je ove sezone kod hrvatskog trenera Ivana Jurića odigrao gotovo sve utakmice i to u punoj minutaži, 18 njih i ukupno 1639 minuta, a kako Verona igra zaista sjajan nogomet i bori se za mjesto koje vodi u Europu, Kosovar je vrlo brzo postao hit igrač. Premda ekspert za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako je Rrahmani sve dogovorio s Napolijem, činjenica da su ga došli gledati skauti ovih triju klubova govori da možda taj posao i nije gotov. Rrahmani trenutno vrijedi šest milijuna eura na Transfermarktu, što je za današnje prilike vrlo niska cijena, a osim što dobro igra, Kosovar ima tek 25 godina i tek treba ući u najbolje igračke godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo