sramotno / Bivši igrač Cityja pijan udario ženu nogom u glavu, prijeti mu zatvor

Image

Zbog sramtnog postupka našao se pred sudom.

18.3.2022.
19:07
VOYO logo

Nekadašnji veznjak Manchester Cityja Joey Barton nalazi se u velikim problemima. U igri je uvijek bio poznat kao grub i prljav igrač, a sada je tu grubost iskoristio i van terena. 

Barton se danas morao pojaviti pred sudom pod optužbom da je svoju suprugu Georgiju udario nogom. Engleski mediji pišu da je do Bartonovog napada na suprugu došlo u Kewu, u južnom Londonu, u lipnju prošle godine. U zapisniku suda u Wimbledonu stoji da je Barton suprugu udario nogom nakon što je popio četiri do pet boca vina. Od udarca je Georgia na glavi zadobila oteklinu veličine loptice za golf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljica Helena Duong tvrdi da se par posvađao pred gostima tijekom jednog razgovora o obitelji. Barton će ponovno na sud 23. lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Barton nazvala je 999 2. lipnja u 23:14 i rekla da ju je suprug udario u kući. Hitno je tražila policiju. Rekla je da je došlo do svađe sa suprugom nakon čega ju je on gurnuo na pod i udario nogom. Ozljeda glave policijskim je službenicima opisana kao kvrga veličine loptice za golf", rekla je tužiteljica u obraćanju sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo