BIVŠI DINAMOVAC TOP-TEMA ŠPANJOLSKIH MEDIJA: / Ovakve napise o njemu još nismo vidjeli izvan Hrvatske - 'Mi smo kao rulet, ali...'

Image

Bivša zvijezda Dinama i danas možda i najbolji igrač RB Leipziga, Olmo, zabio je pobjednički pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade

29.3.2021.
11:08
VOYO logo

Baš kao i hrvatska nogometna reprezentacija, Španjolska je također startala vrlo loše u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Prvo su odigrali mršavih 1:1 s Grčkom u prvom kolu, a onda su se itekako mučili da nadigraju Gruziju u gostima.

Gruzija je u Tbilisiju povela golom Kvaratškelije u 44. minuti, a onda je u 56. minuti Ferran Torres uspio poravnati i tu je sve stalo. Španjolska se mučila do kraja utakmice i taman kada se činilo kako će im Gruzijci otkinuti dva boda ukazao se Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša zvijezda Dinama i danas možda i najbolji igrač RB Leipziga, Olmo, zabio je pobjednički pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade. Olmo je na 30 metara od gola primio loptu lijevom nogom, leđima je bio okrenut golu i imao je trojicu igrača na sebi.

Image
Image

Spain's forward Daniel Olmo reacts during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match Georgia v Spain in Tbilisi on March 28, 2021.,Image: 601869543, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Primirio je loptu, okrenuo se, prebacio na desnu nogu i opalio precizno pod prečku. Lopta je usput i prošla kroz ruke vrataru Giorgiju Loriji, a Olmu je to bio drugi gol za A selekciju Španjolske, prvi je zabio Malti u studenom 2019. godine još kao igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovati do kraja. Strašno je emotivno zabiti u ovom dresu, pogotovo jer je bilo za pobjedu. Ajmo, Španjolska", poručio je Olmo nakon utakmice.

S druge strane španjolski mediji bili su izrazito kritički nastrojeni prema svojoj reprezentaciji, ali Olmom su bili oduševljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dani Olmo spasio je katastrofu. Španjolska je nepredvidljiva, kao na ruletu. To nije problem predanosti, nego nogometa i identiteta. Olmo je upalio svjetlo", piše tako Marca o Daniju Olmu i reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo