BIVŠI DANSKI NOGOMETAŠ NAHVALIO VATRENE, PA RASTURIO SVOJE: / 'Mi smo jedni od najlošijih...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bivši danski nogometaš Mikkel Bischoff nahvalio je Hrvatsku, a iskritizirao Dansku

30.6.2018.
15:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija veliki je favorit u susretu protiv Danske u osmini finala svjetskog prvenstva u Rusiji, ističu danski novinari u svojem pisanju i dodaju kako su 'Vatreni' pokazali možda i najviše do sada na prvenstvu od svih.

DANCI NAS HVALE, A MODRIĆA USPOREĐUJU S JEDNIM SVOJIM IGRAČEM: ‘Nismo zadovoljni kako igra reprezentacija’

Danci jako respektiraju Vatrene

Hrvatska nogometna reprezentacija u središtu je pisanja danskih medija. Očekivano, Danci jako respektiraju Hrvatsku, svima je jasno da su Vatreni favoriti. S tim se slaže i bivši danski nogometaš Mikkel Bischoff, koji je analizirao svih 16 reprezentacija koje su izborile drugi krug za Eurosport, gdje je zadužen za nogometne analize. Momčadi je složio po snazi, a njegovu stručnu analizu objavila je web stranica btk.dk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Za Bischoffa, reprezentacija Hrvatske je na trećem mjestu iza Belgije i Brazila, dok je Daska predzadnja. Bischoff je ovako opisao Dalićeve izabranike:

"Vjerojatno imaju najbolji vezni red na turniru i vjerojatno najbolji kolektiv na Svjetskom prvenstvu. Kao momčad funkcioniraju sjajno, do sad su jako dobro radili kao momčad. Njihova je prednost što su odmarali cijelu momčad protiv Islanda. Svi igrači su zdravi i spremni za nokaut fazu. To nisu niti malo dobre vijesti za Dansku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikkel Bischoff kritički o svojima

Mikkel Bischoff dosta kritički govori i gleda na igru reprezentacije Danske...

"Naša je reprezentacija jedna od dvije najlošije momčadi koje su ostale u natjecanju. No kao i Portugal, u stanju smo pobijediti svakog, iako na terenu ne izgledamo kao bolja reprezentacija. Naprijed nam na ovom prvenstvu ništa ne funkcionira, Christian Eriksen, igrač koji nas je odveo na SP, je zatvoren i mi ne dominiramo kao što smo htjeli i kao što smo se nadali. Nemamo previše napadačkih opcija, baš ništa nismo pokazali u igri prema naprijed. Ali, zato imamo snažnu obranu koju je impresivno gledati. Naš vratar Kasper Schmeichel je najbolji dosad na Svjetskom prvenstvu", kaže Mikkel Bischoff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je njegov konačni poredak najboljih 16 na turniru do sad: 1. Belgija, 2. Brazil, 3. Hrvatska, 4. Urugvaj, 5. Engleska, 6. Francuska, 7. Španjolska, 8. Portugal, 9. Švicarska, 10. Kolumbija, 11. Švedska, 12. Argentina, 13. Meksiko, 14. Rusija, 15. Danska, 16. Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo