'NORMALAN DERBI' / Bivša zvijezda Uniteda nokautirala protivnika nogom u glavu pa zaključila: 'Nismo igrali agresivno'

Image
Foto: Profimedia

Argentinski reprezentativac oduvijek je bio poznat po agresivnom pristupu na utakmicama, a u ovom je derbiju zaradio izravni crveni karton za užasan start u sudačkoj nadoknadi susreta

19.9.2022.
15:20
Profimedia
VOYO logo

Prije dva vikenda održan je jedan od najvećih svjetskih derbija, onaj argentinski, između Boca Juniorsa i River Platea. Boca je na kraju slavila pogotkom Darija Benedetta, dok je susret obilježio i Marcos Rojo, bivši stoper Manchester Uniteda.

Image
SAPUNICA GODINE /

Nakon rasprave s odvjetnicima, Shakira je bila presretna, dok se Piqueu potonule sve lađe

Image
SAPUNICA GODINE /

Nakon rasprave s odvjetnicima, Shakira je bila presretna, dok se Piqueu potonule sve lađe

Argentinski reprezentativac oduvijek je bio poznat po agresivnom pristupu na utakmicama, a u ovom je derbiju zaradio izravni crveni karton za užasan start u sudačkoj nadoknadi susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za taj prekršaj Rojo je nesvakidašnje kažnjen od strane argentinskog nogometnog saveza.

Neobična kazna

Tamošnji Savez je 32-godišnjaka kaznio tako da mu je zabranjeno mjesec dana nositi kapetansku traku. Rojo će tek 12. listopada moći predstavljati svoj klub kao kapetan, a tada će se Boca obračunati sa Sarmientom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana kasnije se oglasio i bivši nogometaš Manchester Uniteda te je sve šokirao svojom izjavom.

"Ne smeta mi što su mi uzeli traku. Takvi su vam ovi derbiji. Napravio sam samo tri prekršaja na cijeloj utakmici, čak ni kao momčad nismo napravili puno prekršaja. Više se radilo o nekim taktičkim zaustavljanjima. Nije da smo igrali agresivno i izvodili neke čudne stvari na terenu", veli Rojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je svoju karijeru počeo u Estudiantesu, iz kojeg je preselio u Spartak Moskvu. Iako se tamo nije pretjerano naigrao, kasnije odlazi u Sporting Lisabon, gdje se zadržao dvije godine. 2014. je preselio u Manchester Uniteda, gdje se zadržao čak sedam godina. Od prošle godine je u Boca Juniorsima, dok je za argentinsku reprezentaciju upisao 61 nastup i postigao tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo