'Bit ćemo bolji, gore od ovoga ionako ne možemo'

Ante Miše novi je trener Hajduka, odlučila je Uprava Bijelih. Njegovi pomoćnici bit će Stipe Andrijašević, Zoran Varvodić i Duje Poljak.

18.4.2011.
19:28
VOYO logo

Bijeli su tako reprizirali povijest od prije dvije godine kada je Goran Vučević zbog nekoliko loših rezultata u nizu dobio pedalu, a naslijedio ga je njegov tadašnji pomoćnik Ante Miše kao privremeno rješenje.

"Moja namjera je podignutu razinu igre i zadržati drugo mjesto. Svjesni smo da ovo do sada nije bilo dobro i moramo učiniti sve da momčad igra hajdučki kao u mom prvom mandatu. Naša igra mora biti bolja jer gore od ovoga ne može biti. Siguran sam da će igrači pokazati da zaslužuju nositi Hajdučki dres", izjavio je Miše za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se, Miše je u svom prvom mandatu dogurao do polusezone i pozitivnim nizom rezultata zaslužio dvogodišnji ugovor. U nastavku sezone bio je pred vratima raja, nakon dva kruga natjecanja završio je na prvom mjestu, ali nekoliko utakmica prije kraja serija kikseva srušila je san o naslovu prvaka.

Priliku za popravni rezultat imao je u finalu Kupa gdje je nakon prve utakmice i poraza na Maksimiru od 3:0, na Poljudu slavio istim rezultatom, ali lutrija jedanaesteraca odnijela mu je i drugu priliku za trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš start početkom sljedeće sezone i poraz od Zadra na Poljudu presudio mu je sudbinu.

Hajduk je Miši bio dobra preporuka za angažman u Istri, ali tek nekoliko kola bilo je dovoljno da Mihail Ščeglov pokaže prst ka izlaznim vratima pulskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201104160321006 arti-201104150377006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijele

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo