Kekov nasljednik / Bišćan službeno predstavljen u Rijeci: 'Momčad je očito u krizi i ne bježim od toga'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Bišćan će već danas voditi prvi trening svoje nove momčadi, a za samo devet dana igra protiv Intera

10.10.2018.
13:06
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Novi trener Rijeke Igor Bišćan službeno je predstavljen. Bivši strateg slovenske Olimpije i zagrebačkog Rudeša potpisao je četverogodišnji ugovor s klubom s Rujevice, što Armadi nije baš najbolje "sjelo" zbog ružnih gesti koje je Bišćan slao prema navijačima Rijeke još 1999. godine dok je igrao za DInamo.

"Ponovit ću ispriku, bilo je to davno, ne sjećam se točno geste. Ispričavam se još jednom, pripisao bih to godinama, bio sam mlad, nezreo i nepromišljeno sam reagirao. Ako se još netko osjeća uvrijeđenim zbog toga, ispričavam se. Na meni je da svojim radom i ponašanjem dokažem i pokažem da sam kao osoba i kao trener dovoljno dobar. Taj događaj je iza svih nas. To je bilo davno i mislim da zbog toga neće biti problema", rekao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, osvrnuo se na atmosferu u momčadi i očekivanja koja se pred njega stavljaju.

"Momčad je očito u krizi i ne bježim od toga. Još trebam analizirati situaciju i obaviti razgovore s igračima. Trebamo naći novi zamah i polet da bi krenuli opet s dobrim rezultatima. Nužna je prije svega stabilizacija momčadi", rekao je novi trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je inicijalno trebao potpisati ugovor s ciparskim Anorthosisom, ali se ipak odlučio doći u Rijeku. Navodno je ciparski klub pokrenuo tužbu protiv Bišćana, na što je ovaj odgovorio:

"Ne znam ništa o tužbi koju je Anorthosis navodno pokrenuo protiv mene jer sam otišao iz kluba nakon potpisanog predugovora. Vjerujem da do toga neće doći jer sam s predsjednikom tog kluba imao korektan razgovor i objasnio sam mu razloge zbog kojih sam odustao od angažmana na Cipru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan će već danas voditi prvi trening svoje nove momčadi, a za samo devet dana igra protiv Intera u Zaprešiću, gdje će pokušati izvuči trenutno petoplasiranu Rijeku iz rezultatske krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo