BIŠĆAN PRENIO LOŠE VIJESTI O VATRENOM ČIJA JE OZLJEDA ZGROZILA NOGOMETNU JAVNOST: / 'Pokušao je trenirati, ali...'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvatska se trenutačno nalazi na petom mjestu skupine 4 s tri boda iz dvije utakmice, međutim reprezentacije koje su ispred nas imaju po jednu ili dvije više odigranih utakmica

28.10.2019.
16:39
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne U-21 reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis kandidata za utakmice protiv Litve i Češke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine. Dvoboj protiv Litve je 14. studenog u Vilniusu, dok je utakmica protiv Češke četiri dana kasnije u Velikoj Gorici. Bišćan je pozvao 24 igrača, dok su trojici upućeni pretpozivi.

Bšćan je naglasio kako većina igrača nema zdravstvenih problema izuzev Borne Sose i Lovre Majera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sosa se još nije posve oporavio od potresa mozga. Pokušao je trenirati, ali još osjeća posljedice pa će ovih dana morati ponovo na magnet, dok bi Majer u idućim danima trebao početi normalno tenirati", rekao je Igor Bišćan.

Image
OZLJEDA MLADOG VATRENOG ZGROZILA JE NIJEMCE: /

Ostao je bez svijesti, a sudac nije ni prekinuo utakmicu

Image
OZLJEDA MLADOG VATRENOG ZGROZILA JE NIJEMCE: /

Ostao je bez svijesti, a sudac nije ni prekinuo utakmicu

Ozljeda koja je zgrozila Njemačku

Hrvatski U-21 reprezentativac u dresu Stuttgarta nastradao je u duelu s igračem Wehena Patersonom Chatom prije tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bio zračni duel, već prizemni, no Sosa je završio na travi i neko vrijeme ostao ležati. Neko vrijeme je ostao mladi Vatreni bez svijesti, da bi mu na kraju liječnici dijagnosticirali potres mozga zbog kojeg će neko vrijeme morati izbivati s terena.

Sosa je prošle godine za šest milijuna eura stigao u Stuttgart iz zagrebačkog Dinama. Ove sezone lijevi bek odigrao je osam utakmica u njemačkom kupu te je u njima upisao dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska peta

Hrvatska se trenutačno nalazi na petom mjestu skupine 4 s tri boda iz dvije utakmice, međutim reprezentacije koje su ispred nas imaju po jednu ili dvije više odigranih utakmica.

U vodstvu je Škotska s osam bodova iz četiri susreta, Grčka ima sedam bodova iz tri utakmice, a ispred nas su i Češka s pet bodova (tri utakmice) i Litva sa četiri boda (četiri utakmice).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo