NOVA UTAKMICA / Bišćan najavio Goricu: 'Europa je u ovoj fazi sezone najvažnija'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama je dodao da za dvoboj protiv Gorice neće konkurirati ozlijeđeni Fran Topić, a pod upitnikom je i nastup Marka Bulata koji također nekoliko dana nije trenirao.

4.8.2023.
16:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo će u trećem kolu HNL-a u subotu od 21 sat na Maksimiru ugostiti Goricu.

Image
OMILJENI NOGOMETAŠ /

'Dinamo, Osijek i Rijeka dali su do znanja da žele napraviti nešto više u Europi'

Image
OMILJENI NOGOMETAŠ /

'Dinamo, Osijek i Rijeka dali su do znanja da žele napraviti nešto više u Europi'

Dvoboj je najavio trener Plavih Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo smo putovali, kasno smo se vratili ili bolje reći – rano ujutro… No, bitno je da nismo imali ozbiljnijih problema s ozljedama već samo neka sitna istegnuća kakva se mogu dogoditi nakon ovakvih utakmica na umjetnoj travi. Sigurno je da je umor još uvijek prisutan, ali okrećemo se novoj utakmici, moramo napraviti sve da je dočekamo što je moguće svježiji i spremniji. Neki igrači su se odmorili pa će oni sigurno početi utakmicu. Nadam se da ćemo biti u najmanju ruku na istoj fizičkoj razini kao nedavno u Puli i u tom bi slučaju naša kvaliteta trebala biti dovoljna da bismo pobijedili", rekao je Bišćan pa se osvrnuo kako bi u glavama igrača mogao biti AEK.

"Moramo ići utakmicu po utakmicu jer oba su natjecanja bitna. Europa je u ovoj fazi sezone najvažnija, ali ono što se događa u domaćem prvenstvu utječe na atmosferu pa je i to također bitno. Spremamo se za Goricu, nekako pokušavamo dozirati opterećenja tako da dočekamo AEK u što boljem stanju. Nadam se da će tako i biti, da će u utakmici protiv Gorice sve proći onako kako i priželjkujemo, ali za to ćemo se trebati pomučiti jer nema jednostavnih ni laganih utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica?

"Neki igrači više nisu tu, ali mogu reći da Gorica izgleda slično kao pred kraj prošle sezone, a to znači da je kompetitivna, disciplinirana, posložena, posebno u defenzivnom bloku, da je radna i odgovorna momčad i sigurno je da nam neće biti nimalo lako. Ali, vjerujemo u svoju kvalitetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama na kraju je dodao da za dvoboj protiv Gorice neće konkurirati ozlijeđeni Fran Topić, a pod upitnikom je i nastup Marka Bulata koji također nekoliko dana nije trenirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo