PRVA KALINIĆEVA IZJAVA / Bila je 2005., imao je samo 17: 'Gruicu san' slučajno potega kolinon u zube. Njemu je puka' zub, a meni otišlo kolino'

Image
Foto: Tomislav Miletic/24sata

'Gruicu san slučajno potega kolinon u zube. Njemu je puka zub, a meni otišlo kolino'

10.2.2022.
8:26
Tomislav Miletic/24sata
VOYO logo

Hajduk iz Splita sad izgleda jako dobro. Povratkom Nikole Kalinića u bili dres nakon 13 godina izbivanja, Majstori s mora dobili su konture koje jamče napad na titulu.

Image
VILICE IM POISPADALE /

Što mislite, tko je na Poljudu izazvao najveće ludilo svojim prisustvom? Da, pojavio se majstor na utakmici juniora

Image
VILICE IM POISPADALE /

Što mislite, tko je na Poljudu izazvao najveće ludilo svojim prisustvom? Da, pojavio se majstor na utakmici juniora

Moćan napad Hajduka

Marko Livaja i Nikola Kalinić sad, barem na papiru, čine moćan napad Hajduka. Dalmacija je nakon Kalinićevog povratka starom jatu u transu, navijači žele titulu nakon dugih 17 godina čekanja, neki stoga nemaju strpljenja pa očekuju naslov već ove sezone, iako Hajduk trenutno ima pet bodova manje od vodećeg Dinama i nalazi se na četvrtom mjestu ukupnog poretka HNL-a. Dalmatinski portal izvukao je iz naftalina izjavu tad 17-godišnjeg Nikole Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije skoro dva desetljeća na dane Hajdukovih domaćih utakmica izlazila je novina Centar, a u izdanju od 20. travnja 2005. predstavljeni su 'bili tići' Nikola Kalinić i Stipe Glasović.Glasović i Kalinić su tada kao 17-godišnjaci i kadetski reprezentativci bili prebačeni u Hajdukove juniore, a novinar Vinko Vuković napisao je da je u trenutku razgovora Kalinić bio na odmoru zbog "bizarne ozljede na treningu".

Nosio torbe s Glasovićem

"Gruicu san slučajno potega kolinon u zube. Njemu je puka zub, a meni otišlo kolino", otkrio je 17-godišnji Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je do tada za juniore te sezone zabio 14 golova (Glasović ih je kao veznjak dao 12, od toga 11 u Dinamovu dresu).

"Iskreno rečeno, u juniorima je puno teže igrati, ali mi se čini da među kadetima ima boljih igrača", kazao je 2005. godine mladi napadač, malo i podbadajući suigrače kojima su on i Glasović kao najmlađi nosili torbe, vodu, balune, čunjeve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su rekla da im je posebno drago kada treneri prve momčadi prate njihove utakmice, a prigodom predstavljanja u Centru su posebno željeli pozdraviti suigrača Žaju. Taj pozdrav im je, kako su istaknuli, trebao osigurati još koji besplatni ručak. Radilo se, naravno, o nekoj internoj šali, a zanimljivo bi bilo znati sjećaju li se još te zafrkancije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo