BILIĆEV PRIJATELJ PLASIRAO SENZACIJU U TRENUCIMA KAD JUVE RUŠI BARCELONU: /

Mario Mandžukić prelazi u West Ham?

Image
Foto: AFP, DANIEL MIHAILESCU

Bivši direktor Bešiktaša i prijatelj Slavena Bilić Onder Ozen tvrdi kako će Mario Mandžukić od slijedeće sezone igrati za West Ham.

13.4.2017.
16:47
AFP, DANIEL MIHAILESCU
VOYO logo

Nije tajna da Slaven Bilić iznimno cijeni Marija Mandukića kojem je bio izbornik za vrijeme svog mandata na klupi Hrvatske. Od kad je ljeta gospodnjeg 2015. godine zasjeo na klupu West Hama, Mandžukića se povezuje s Bilićem.

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Međutim, nikad između njih dvojice nije došlo do službenog kontakta glede eventualnog transfera. Bivši hrvatski izbornik u nekoliko je navrata odbacio mogućnost dovođenja napadača Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće biti u Juventusu sljedeće sezone

Sad se opet Mario Mandžukić spominje u kontekstu prelaska u West Ham. I to u trenucima kad Juventus lovi plasman u polufinale natjecanja, nakon veličanstvene 3-0 pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala protiv Barcelone u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario Mandžukić neće biti u Juventusu sljedeće sezone. On će otići u West Ham United", rekao je Ozen, no nije otkrio odakle mu informacije, prenosi portal Hitc.com. U ovoj se priči postavlja jedno pitanje. Ako Mandžukić i dođe u West Ham, hoće li ga sljedeće sezone voditi Bilić ili netko drugi?

Splićanin se bori što dalje pobjeći od zone ispadanja, struka nije oduševljena rezultatima prve momčadi ove sezone i engleski mediji dosta pišu o tome kako će Bilić na kraju sezone biti smijenjen. No, vrijedi pričekati glede toga.

Ima ugovor s Juveom do lipnja 2019.

Mandžo ugovor s Juventusom ima do lipnja 2019., a vrijednost mu je procijenjena na 18 milijuna eura. Hrvatski reprezentativac dokazao se na europskoj nogometnoj sceni tijekom svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrajući za Wolfsburg, Bayern Minchen, Atletico Madrid i Juventus postao je poznato i cijenjeno nogometno ime.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo