U sedmoj minuti sudačke nadoknade Bilić pao u očaj

Ruski nogometni prvak Zenit iz St. Peterburga slavio je u 4.

11.8.2012.
18:15
VOYO logo

Sastav bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika imao je vodstvo u dva navrata, prvi put golom Romana Pavljučenka iz 3. minute, a drugi put pogotkom Maicona iz 33. nakon prethodne Pavljučenkove asistencije.

No Alaniju je prvi put u igru vratio Anton Grigorjev, a drugi put Tamas Priskin. Sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu, a u drugom je dijelu, točnije u sedmoj minuti sudačke nadoknade, Denis Glušakov propustio realizirati jedanaesterac za pobjedu Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/O1H9jrYwQdI Kažimo da je Vedran Ćorluka odigrao svih 90 minuta za Bilićev sastav, dok je u njemu, također od prve minute, debitirao hrvatski vratar Dario Krešić, nedavno pristigao iz PAOK-a. Lokomotiv je od 83. minute igrao s igračem više nakon isključenja 'džokera s klupe Aslana Dudieva. Zenit je do trijumfa stigao dvama golovima Romana Širokova, te po jednim Vladimira Bistrova, Viktora Faizulina i Maksima Kanunikova. Posao je Zenitu bio olakšan zbog isključenja Aidena McGeadyja iz 63. minute. Do ovog susreta Spartak i Zenit su bile jedine stopostotne momčadi u ligi, a sada je ruski prvak ostao usamljen na vrhu. Bilićeva je momčad nakon dva uvodna trijumfa u sljedeće dvije utakmice osvojila tek jedan bod i nakon nepunog 4. kola drži četvrto mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo