BILIĆA ČEKA NOVI PAKLENI ISPIT: / Otkriveno zašto se šefovi West Hama boje smijeniti hrvatskog trenera

Image
Foto: AFP

Čelnici West Hama oklijevaju sa smjenom Slavena Bilića jer mu još uvijek nisu pronašli odgovarajuću zamjenu, tvrdi engleski dnevnik The Sun.

1.11.2017.
15:00
AFP
VOYO logo

Bilićev posao već dugo visi o koncu, štoviše mnogi su stručnjaci i mediji na Otoku bili uvjereni da će do danas već dobiti otkaz. No, bivši hrvatski izbornik i dalje je na klupi Čekićara, a posljednji si je put 'život' produžio nakon pobjede protiv Tottenhama (3-2) u Liga kupu.

Image
BILIĆ U PROBLEMIMA: /

Pred vratima je Liverpool, a hrvatski stručnjak bori se s novom krizom u momčadi

Image
BILIĆ U PROBLEMIMA: /

Pred vratima je Liverpool, a hrvatski stručnjak bori se s novom krizom u momčadi

U subotu protiv Liverpola

Uslijedio je nakon toga još jedan kiks u Premier ligi, ispušteno vodstvo 2-0 protiv Crystal Palacea (2-2), ali ni poslije toga klupski čelnici nisu reagirali. Engleski mediji sada tvrde da će sljedeća utakmica za Bilića ponovno biti 'kvalifikacijska', a radi se o vrlo teškom ispitu jer na Olimpijski stadion u London dolazi Kloppov Liverpool. Ne napravi li West Ham senzaciju, za Bilića bi to doista mogla biti posljednja utakmica na klupi kluba u kojem je proveo i dio igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav scenarij, međutim, ne odgovara nikome, uključujući i vlasnike kluba koji su, isitče The Sun, u strahu od toga što će se dogoditi ako idući tjedan budu morali uručiti otkaz hrvatskom stručnjaku. Razlog je jednostavan - nisu uspjeli pronaći odgovarajuću zamjenu. Svi treneri koje bi voljeli vidjeti na klupi su trenutno zauzeti i nema šanse da bi ostavili sadašnji posao zbog dolaska u West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakleni prosinac

Marco Silva (Watford), Eddie Howe (Bournemouth) i Sean Dyche (Burnley) su na popisu želja Davida Golda i Davida Sullivana, ali u ovom su trenutku nedostupni. Isto se odnosi i na Juliana Nagelsmanna (Hoffenheim), te davne želje HammersaRoberta Mancija koji je preuzeo Zenit i Rafaela Beniteza koji vodi Newcastle. Carlo Ancelotti je slobodan, ali je malo vjerojatno da bi nakon Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG-a, Real Madrida i Bayerna pristao voditi West Ham.

U klubu su ipak svjesni da će morati reagirati u slučaju lošeg rezultata protiv Liverpoola jer početkom sljedećeg mjeseca slijedi paklena serija, dvoboji protiv Manchester Cityja, Chelseaja i Arsenala i dotad treba probuditi momčad i skupiti što je moguće više bodova. Zato postoji mogućnost da će na klupu doći privremeni trener, netko tko će imati zadatak izboriti ostanak i čuvati mjesto nekome od navedenih imena. Biliću se, u svakom slučaju, ne piše dobro što i ne čudi s obzirom da mu je momčad tek na 16. mjestu sa samo devet bodova iz deset kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo