BILIĆ ZA OTKAZ DOZNAO U AUTOBUSU: / 'Ne mogu reći da sam bio šokiran, ali nisam to očekivao'

Image
Foto: Profimedia

Klub je u povratničkoj sezoni u Premier ligi u 13 utakmica pod Bilićevim vodstvom ostvario jednu pobjedu

18.12.2020.
16:22
Profimedia
VOYO logo

Slaven Bilić je postao je u srijedu prvim trenerom u ovoj sezoni Premier lige kojemu je uručen otkaz. Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, koji je u Engleskoj, osim WBA, dvije godine (2015. - 2017.) vodio i londonski West Ham, preuzeo je klub iz West Bromwicha u lipnju 2019. te izravno izborio plasman iz Championshipa u Premier ligu.

Nažalost, bez zvučnijih pojačanja te uz brojne nesretne okolnosti, kao što su VAR odluke koje su išle na štetu WBA, klub je u povratničkoj sezoni u Premier ligi u 13 utakmica pod Bilićevim vodstvom ostvario jednu pobjedu, uz četiri remija i osam poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su mislili da sam očekivao otkaz, ali ja sam se osjećao ugodno. U intervjuu nakon utakmice sam rekao da se ne zamaram jer sam bio sretan što smo osvojili bod protiv Cityja i nisam razmišljao o budućnosti", rekao je Bilić u razgovoru za Telegraph.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

West Bromwich Albion manager Slaven Bilic during the Premier League match between West Bromwich Albion and Sheffield United at The Hawthorns, West Bromwich West Bromwich Albion v Sheffield United, Premier League - 28 Nov 2020,Image: 572026376, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Otkrio je i kako je tek u autobusu nakon utakmice doznao da se nešto događa jer su nagađanja postala sve glasnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda sam shvatio da se nešto sprema", dodao je i kako ne može reći da je bio šokiran kada su mu rekli.

"Ne mogu reći da sam bio šokiran, ali nisam to očekivao. Svjestan sam da u ovom poslu uvijek postoji opasnost da dobiješ otkaz . Najveći signal koji trener može dobiti da ne radi dobro je onaj od publike i navijača na stadionu. No ovo je čudno razdoblje s praznim tribinama pa nemaš tu povratnu informaciju. Nitko ne može reći da smo igrali odlično budući da smo osvojili sedam bodova u trinaest kola, ali definitivno smo napredovali", dodao je među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo