BILIĆ U AKCIJI: / Na samo jednog igrača spreman je potrošiti 40 milijuna eura!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
5.5.2016.
19:53
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

West Ham će od iduće sezone igrati na znatno većem Olimpijskom stadionu, što će klubu donijeti veće prihode. Osim toga, ne treba zaboraviti ni da će svi premierligaški klubovi dobiti puno veći iznos od televizijskih prava nego dosad, a financijsku injekciju u West Hamu namjeravaju iskoristiti za osnaživanje momčadi.

Sjajna suradnja s Payetom

Nije tajna da Bilić namjerava pojačati napad, a već dulje vrijeme engleski mediji spominju da je bacio oko na belgijskog napadača Michyja Batshuayija koji ove sezone igra sjajno u Marseilleu. Iako se klub s Azurne obale muči, Batshuayi je jedna od njegovih rijetkih svjetlih figura: u 35 je ligaških nastupa upisao 16 golova i devet asistencija i četvrti je strijelac Le Championnata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski mediji tvrde da su za istog igrača zainteresirani i Tottenham i Liverpool, te da je upravo zato Bilić prvi krenuo u akciju i ponudio Marseilleu 40 milijuna eura odštete! Iznos je to koji odgovara očekivanjima čelnika francuskog kluba, tako da postoji velika mogućnost da će posao biti realiziran. Bilić je lani od Marseillea kupio sjajnog Dimitrija Payeta koji je odlično surađivao s Batshuayijem, a ovo bi se ljeto dvojac ponovno mogao spojiti, sada u dresu Hammersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo