Bilić sprema nešto novo: 'Vidjet ćete u petak navečer'

6.10.2011.
22:55
VOYO logo

Teren je u izvrsnom stanju što je potvrdio i direktor onog maksimirskog, Miljenko Sakoman.

"Za mediteranske prilike, travnjak je fenomenalan! Ravan, trava je kratko podšišana, ima malo korova, a poliju li ga Grci vodom uoči utakmice, bit će strahovito brz", istaknuo je stručnjak za travnate terene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A izbornik Slaven Bilić održao je uoči treninga konferenciju za novinare.

"Došli smo ovdje po rezultat koji će nas odvesti, ili barem približiti EP! Imamo meč-loptu i to je naš jedini cilj o kojem razmišljamo. Došli smo u Atenu kao prvi u skupini, tako se želimo i vratiti doma u Zagreb", bio je jasan naš izbornik, te nadodao kako očekuje potpunu koncentraciju od svojih igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih želio nervozu, podređenost u igri, rastegnutu momčad na terenu, te bježanje od preuzimanja odgovornosti u obrani i napadu."

Vatrenima je dovoljan i bod, a mnogi se pitaju hoće li se Hrvatska zbog toga braniti ili napadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćete u petak navečer. Ma gledajte, mi volimo imati loptu u nogama i u većini slučajeva uspijevamo se nametnuti. I ne samo zato da budemo opasni za suparnika, nego i da prebacimo igru što dalje od našeg gola", kaže Bilić.

Nane očekuje Grčku koja neće previše riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da dolazimo u 'dvorište' jakoj momčadi i jedina je istina da moramo ponuditi naše najbolje izdanje želimo li dobar rezultat. Ali, to isto vrijedi i za Grčku. Oni ne uzimaju previše rizika u igri da bi bili opasni, ali ako treba, imaju takve igrače da mogu i riskantno igrati. Mi smo spremni za sve inačice njihove igre", istaknuo je te upozorio kako se posebno pribojava povratnika Gekasa.

"Schildenfeld mi je pričao o njemu, vrlo dobro poznajemo Gekasa, iskusan je igrač i rasni strijelac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić kaže kako očekuje uzavrelu atmosferu, no nema straha.

"Ozračje će biti vruće, južnjačko, ali i naš je mentalitet sličan i ne bojimo se ničega. Uostalom, moji su igrači odigrali bezbroj utakmica u takvom ambijentu i to ih samo dodatno motivira, sigurno ih neće sputati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110060172006 arti-201110051046006 arti-201110050868006

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo