SENZACIJA S OTOKA: / Bilić u pregovorima s omiljenim klubom hrvatske sportske legende

Image
Foto: AFP

Nakon dvije godine možda opet sjedne na klupu jednog premijerligaša

5.6.2019.
14:56
AFP
VOYO logo

Senzacija s Otoka. SlavenBilić blizu je preuzimanja klupe omiljenog kluba GoranaIvaniševića. Naime, BBC javlja da su predstavnici West Bwomwicha razgovarali s bivšim hrvatskim izbornikom te on sada glasi kao prvi favorit ispred Chrisa Hughtona, Chrisa Wildera i Brune Labbadije.

Sky Sports piše da se dvije strane sada trebaju dogovoriti oko visine plaće te napominju da Bilić želi više od onoga što su mu trenutačno spremni dati. Hrvatskom stručnjaku bio bi to povratak u Premier ligu nakon što je u studenom 2017. dobio otkaz na klupi West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivaniševićev omiljeni klub

Prije nekoliko godina, inače, Goran Ivanišević slavio u 1. kolu seniorskog Statoil Mastersa u londonskom Royal Albert Hallu protiv domaćeg predstavnika Grega Rusedskog 7-6(2), 7-6(6) sjeo u auto i pojurio prema stadionu Hawthorns, gdje je u sklopu 14. kola njegov West Bromwich Albion dočekao Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadašnji viceprvak je pobijedio 3:2, a poraz njegovog kluba pogodio je najtrofejnijeg hrvatskog tenisača svih vremena.

“Radije bih da sam izgubio od Rusedskog, nego da su Baggiesi izgubili ovaj susret”, rekao je Ivanišević nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tenisač se za vrijeme poluvremena dobro zabavljao na travnjaku Hawthornsa, gdje je dobio dres s napisom: “Ivanišević, najvjerniji hrvatski navijač Albiona”. Zec se obratio i publici koja ga je toplo pozdravila, te se čak iskušao i u udaranju lopte na savršenoj premierligaškoj travnatoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo