BILIĆ PREUZIMA OMILJENI KLUB GORANA IVANIŠEVIĆA? / Tek otpušteni hrvatski stručnjak mogao bi ostati u engleskom prvenstvu

Image
21.11.2017.
11:06
VOYO logo

Kratkoročno zamjensko rješenje dok ne ispliva kandidat koji će na dulje vrijeme preuzeti West Bromwich je Gary Megson, stručnjak koji je WBA dvaput vraćao u prvoligaško društvo, a prema pisanju The Suna traži se osoba koja će se posla primti na dulje vrijeme i koja ima iskustvo vođenja momčadi kroz elitni razred engleskog nogometa.

Bivša Bilićeva momčad nalazi se u zoni ispadanja iz Premier lige, WBA s bodom više od njih tek jedno mjesto iznad u, vrlo uvjetno rečeno, sigurnoj zoni što je presudilo Tonyju Pulisu. Kao i podatak da je momčad do posljednje pobjede stigla još u kolovozu nakon čega je uslijedio niz od jedanaest vezanih utakmica bez slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Bilić je jedan od kandidata da se to ispravi. U kombinacijama za istu poziciju su i Ronald Koeman, Sam Allarydce i Alan Pardew.

WBA je, zanimljivo, omiljeni engleski klub Gorana Ivaniševića, potvrdio je to najbolji hrvatski tenisač svih vremena u razgovoru za tamošnje medije prije četiri godine. Pohvalio se i da ima dres kluba čija je putanja 'gore, dolje, gore, dolje' što mu se, kako je kazao, sviđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo