BILIĆ UGASIO TURCIMA SVAKU NADU: / 'Hrvatsku možete pobijediti samo magijom'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić i dalje je vrlo privlačan turskim medijima. A posebno uoči sraza dviju reprezentacija na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

12.6.2016.
9:45
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bivši trener Beşiktaşa gostovao je u subotu u studiju televizijske postaje Lig TV i najavio utakmicu između Hrvatske i Turske koja se igra danas od 15 sati na pariškom Parku prinčeva. Za Bilića dvojbe nema - Hrvatska je veliki favorit.

'Terim ne može zaustaviti Hrvatsku'

"Hrvatska ima puno vrhunskih igrača koji su standardni u svojim klubovima. Većina je u momčadi od Eura 2012. godine, a neki su i ranije igrali zajedno. Iznimno su jaki i favoriti su protiv Turske", naglasio je Bilić, a potom se osvrnuo na momčad Fatiha Terima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Slaven Bilić

"Neki od najvažnijih turskih igrača nisu imali dobru sezonu u svojim klubovima. Terim je dobar trener i moj prijatelj, ali mislim da ne može zaustaviti Hrvatsku. Jedini način da zaustavite Hrvatsku je magija Arde Turana ili Oguzhana Özyakupa."

'Klupa Hrvatske je misija'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je nešto ranije za Lig Tv izjavio kako su Biliću vrata hrvatske reprezentacije uvijek otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je klupa Hrvatske za mene najbolji posao, čak i misija. Vrijeme koje sam proveo kao izbornik je bilo najbolje u mom životu. Ali sada sam u klubu i razmišljam samo o tome", zaključio je trener West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo